SATIMA SAM JE TEŠILA PREKO TELEFONA, NIJE JOJ BILO DOBRO: Kija otkrila detalje razgovora sa Ivanom Aleksić koji su ZGRANULI JAVNOST!

Autor: Republika.rs

Zadruga

26.04.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kija Kockar prokomentarisala je razvod Ivane Aleksić.

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
Kija potpuno prdržava Ivanu...

Kija Kockar, popularna pevačica, gostovala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, gde se osvrnula na razvod Ivane Aleksić, ali i učestvovanje njene majke u "Zadruzi".

Kija je tokom emisije otkrila i da je njoj jako drago što se Ivana razvodi od zadrugara Nenada Aleksića Ša koji ju je prevario sa Tarom Simov, te da zaslužuje najbolje.

- Čule smo se danas. Čujemo se otkako je počelo. Satima sam je tešila preko telefona. Bilo je zaista teško jer je želela konačno da zna. Ona je imala agoniju pet meseci, ako je neko razume, to sam ja. Sve što sam prognozirala ispunilo se. Naravno da je boli, da nije svejedno i da sluša neke gluposti, da je ljudi komentarišu na ulici. Sve će to proći. Ja sam srećna što se razvodi, jer ona zaslužuje najbolje i mnogo više. Drago mi je što je moja majka glas razuma, njoj pobeda ne treba. Bila bih razočarana da je ćutala na tako neku stvar.... Ona u svemu ima moju podršku. Nije lako razvoditi se, ja nisam imala decu, Ivana takođe i to je teško. Žene, shvatite da uvek ima izbora i svetla na kraju tunela. Bolje jesti paštetu nego trpeti fizičko i emotivno zlostavljanje- rekla je pevačica, očigledno saosećajući se sa prijateljicom.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Ivana je satima plakala...

Ona se osvrnula i na učešće njene majke u "Zadruzi":

- Pa, nije ona mala. To je bila njena odluka. Drago mi je što je otišla, jer inače radi u ugostiteljstvu, nema veliki novac. Drago mi je što je preko mog imena uspela da dobije nešto što će njoj pomoći da se ne muči kada ode u penziju. Njoj je tamo odmor, nositi svaki dan tanjire... Te budale koje je napadaju, ona 30 godina radi u kafani, sve je videla, sve je čula. Ja sam teška za odgajanje, a ona me odgojila, njoj je ovo mačiji kašalj. Ne bih je pustila da nije zaštićena, ne daj Bože neko da stavi prst na nju u fizičkom smislu. Ne volim kada ćuti, a sve ostalo, to nije vređanje moje majke i mene, već njihovih roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

26.04.2021 17:58

Bravo Kija... Nijedna žena ne treba trpjeti takve sramote, i to javne, pozdrav mami,lavici,glasu naroda.

Slobodan

27.04.2021 12:34

Mama Nadica me oduševljava. Sve svadje rešava sa osmehom. Bravo Nadice!