EDITA DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Zgranućete se kad vidite šta će joj dati u zamenu ZA NJENO LICE I TELO!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.04.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Arandinović dobila je ponudu koja se ne odbija kada je otišla na odmor u Dubai!

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita je dobila ponudu koja se ne odbija...

Pevačica Edita Arandinović, odmarala je na plaži vrelog Dubaija, kada joj je rišao menadžer hotela i da joj ponudu koja se ne odbija.

Naime, ovaj čovek ponudio je Editi da postane promo-lice njihovog hotela, što je pevačicu načisto zbunilo.

- Edita je prvo mislila da je u pitanju neka šala. Kada joj je prišao menadžer i rekao da bi voleli da bude njihovo promo-lice, uz to da odseda u njihovom hotelu u luksuznom apartmanu, ona se samo smejala i nije shvatala to ozbiljno. Međutim, kada je on predočio da je u pitanju ozbiljna poslovna ponuda, ona mu je objasnila da je ona pevačica i da živi u Srbiji, te da ovde ima karijeru- kako prenosi "Alo!" rekao je izvor blizak pevačici, pa dodao:

 

 

-  To je učinilo da se menadžer joj više zainteresuje, a kada ju je čuo kako peva strane hitove, došao je na ideju da radi kao pevačica u njihovom rizortu. S obzirom na to da u rizortu imaju nekoliko restorana sa živom muzikom, odmah je nadogradio ponudu. Objasnio je da bi imala poseban tretman, te da bi za nju ostavili poseban penthaus u kome bi odsedala, a uz to bi imala i dobru novčanu nadoknadu. Nastupala bi nekoliko dana u nedelji, a u slobodno vreme bi mogla da uživa u svim njihovim sadržajima besplatno. Sve to rezultiralo je da se Edita potpuno zbuni, te nije znala odmah kako da reaguje. U međuvremenu su imali i sastanak i sa jednim od direktora rizorta, te kada je shvatila da su oni ozbiljni u svojoj nameri da je zaposle, Edita je bila u pravom rebusu.

 

 

Da li će Edita prihvatiti ovu ponudu ostaje nam samo da vidimo, a svakako će joj biti teško da tu odluku donese.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gege

26.04.2021 02:37

Dubai....san svake raveku