SENIDA JE IMALA POTPUNO UVRNUTO ZANIMANJE: Pre nego što je zapevala, bila je strogo poslovna!

Autor:

Zabava

26.04.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Senida Hajdarpašić stekla je veliku popularnost proteklih godina, a sarađivala je sa različitim izvođačima. Ipak, Senida je najponosnija na pesmu "Dođi" koju je snimila sa Dinom Merlinom.

RepublikaFoto: Youtube.com/fckn A!
Radila sve i svašta... Senidah

Senida je otkrila i kako je upoznala Merlina, kao i kako je protekao taj prvi susret:

- Oduvek sam želela da sarađujemo. Dino Merlin je moj muzički idol od detinjstva. Kao mala kad god bih putovala sa mamom i sestrom uvek smo slušale Dinovu muziku. I to je jedno jako emotivno sećanje. On je vrhunski muzičar i pesnik. Magično je sve što on napravi, a pesma „Dođi“ je još magičnija i jako sam ponosna na našu saradnju i čitav proces – kaže Senida i potom se priseća prvog susreta sa Dinom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Voli odela, ali i da peva...

- Neverovatan osećaj. Naš prvi razgovor je zvučao kao da smo stari prijatelji koji se nisu čuli neko vreme. Ubrzo nakon razgovora smo se sreli u Ljubljani i taj susret je bio jako simpatičan. Malo smo se jurili po ulicama, jer je on trebao da dođe do mog studija, a navigacija u kolima ga je vodila na suprotnu stranu. I kad smo se konačno sreli osećaj je i dalje bio kao da se poznajemo celi život -  rekla je pevačica, a potom otkrila da je još od malih nogu znala da će se baviti muzikom. Ipak, Senida se bavila i drugim poslovima, nevezanim za ono što radi danas.

Foto: youtube.com/printscreen
Ponosna na duet s Merlinom...

- Od detinjstva sam osećala muziku na poseban način i maštala o tome, unutrašnji osećaj mi je govorio da je to to. Kao mlađa sam radila i administrativne poslove u jednoj kancelariji, pa i u banci. Da sam videla sebe u tome - nisam. Tako da hvala Bogu što me je pravi osećaj vodio prema muzici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading