VEĆU BOL OD OVOGA DA PREŽIVIM NE MOGU: Marina Tucaković otkrila detalje bolesti sa kojom se suočava!

Autor: Republika

Zabava

26.04.2021

09:11

Marina Tucaković o bolovima koje svakodnevno podnosi..

Instagram/printscreen

Naš najuspešniji tekstopisac Marina Tucaković i dalje vodi bitku sa kancerom, o čemu je već nekoliko puta iskreno govorila za medije. Kako kaže, stanje je nepromenjeno, i ima dana kada se oseća dobro, ali i kada je loše.

"Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade", rekla je Marina.

Otkrila je i da nema toliko posla, jer se pevači uglavnom žale na krizu, što se odražava i na njenu profesiju.

"Pevači me slabo zovu za pesme. Svi kažu da im je kriza, ali to sve povlači i tim koji je oko njih. Samim tim i tekstopisci ne zarađuju dovoljno. U jednu ruku i razumem estradu, jer nema gde da im se uloženi novac u pesme vrati. Nekad imam inspiracije da napišem tekst, nekada ne. Sve zavisi od trenutka, emocija",  poručila je Marina, a na pitanje da li joj je borba koju vodi rodila neke nove inspiracije za još emotivnije balade, odgovorila je kroz osmeh:

"Kud će mi veći bol od ovog što proživljavam? Ne bih još i u pesme da ga pretočim. U teškim situacijama mi najviše pomaže pesma "Kukavica", nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića "Ostariću, neću znati" biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit", a prenosi Blic

Komentari (0)

Loading