(VIDEO) Radiša Trajković Đani i ugostitelj koji je uhapšen sa drogom i oružjem ZAJEDNO DRŽALI LOKAL!

Autor:

Zabava

24.04.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Đani i uhapšeni ugostitelj držali zajedno lokal.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Pevač Đani i uhapšeni ugostitelj držali zajendo lokal.

Predrag Barnić (43), srpski ugostitelj uhapšen je sa više od pet kilograma droge i oružjem, a restoran u kojem ga je policija uhvatila u Beču drži sa Radišom Trajkovićem Ðanijem, kako je folker sam jednom prilikom otkrio.

Naime, Đani je jednom prilikom otkrio da je na nagovor prijatelja i supruge Slađane otvorio restoran u centru Beča, a u poseti mu je bio Ognjen Amidžić.

- Peca, moj brat, moja familija, partner. Zajedno radimo - rekao je Đani u "Amidži Šou", pa pred kamerama predstavio sada uhapšenog Predraga Barnića.

Nazdravljali su i slavili novom početku, a nakon Predragovog hapšenja Đani se nije oglašavao.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Radiša Trajković Đani sa uhapšenim Predragpm Barnić

Kada je restoran otvoren, folker nije krio sreću.

- Oduvek sam želeo da otvorim restoran i već nekoliko meseci sam u potpunoj tajnosti sve pripremao. Sada je sve gotovo i počeli smo da radimo. U sklopu lokala nalazi se i pečenjara, gde će da se vrti mlada jagnjetina i prasence. Ma ima gosti prste da poližu. Priča je ozbiljna i jedva čekam da ugostim sve kolege koji dolaze u Beč. A ima nas mnogo. Malo i ja da budem gazda, da mi dođu prijatelji, kolege, rodbina. Ih, ma samo od njih ima da zaradim - pričao je Ðani za "Kurir".

Vest o hapšenju srpskog ugostitelja, inače rodom iz Smedereva, preneli su i austrijski mediji. - Policija je dugo sumnjala na gazdu da se bavi preprodajom narkotika. Potom su krenuli u akciju. Tajni agent policije se predstavio kao kupac i došao je u lokal s namerom da kupi kokain. Za to vreme ceo kraj bio je blokiran - navodi Hojte.

Srbin nije ni slutio šta mu se sprema.

- Najpre su u restoran ušli muškarac i žena, Barnićevi saradnici, koji su poneli veću količinu kokaina. Potom je došao "kupac", kom je Srbin predao drogu, a u tom momentu su u lokal uletele specijalne jedinice austrijske policije Kobre - prenosi Hojte.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading