SANDRA MELJNIČENKO SLAVI 44. ROĐENDAN: Supruga ruskog tajkuna dobijala je NEKRETNINE I JAHTE, a šta će dobiti sada?

Autor:

Zabava

22.04.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Meljničenko, manekenka koja je od 2005. godine udata za ruskog milionera Andreja Meljničenka, svaki svoj rođendan proslavlja raskošno, a od voljenog uvek dobije nešto skupoceno.

Do sada su to bili dijamanti, nekretnine, luksuzni automobili, ali i jahte. 

 

Sandra i Andrej upoznali su se 2003. godine, a dve godine kasnije upriličili su bajkovito venčanje na Azurnoj obali koje je, pričalo se, koštalo trideset miliona dolara, na kome su goste zabavljali Vitni Hjuston, Enrike Iglesijas i Kristina Agilera.

Svaku godišnjicu provode krstareći... Sandra i Andrej Meljničenko

Osim skupocenih poklona, Sandra Meljničenko, nekada Nikolić, postala je i vlasnica vrednih umetnina, ali i pasionirani kolekcionar. Svoje luksuzne kuće Sandra oprema vrednim umetničkim delima. Pre nekoliko godina pronela se vest da je postala vlasnica jedne slike lokvanja čuvenog impresioniste Kloda Monea, za koju je na aukciji izdvojila čak 110 miliona dolara. A kolekcija nekretnina? Pomenimo tek raskošne vile u Moskvi, Antibu, Sent Moricu i penthaus u Njujorku...

 

 

Godišnjice braka Meljničenkovi uglavnom obeležavaju krstareći na svojoj superjahti. Aktuelna vodena tvrđava, kao i prethodna, kratkog je naziva – prvo slovo njihovih imena. Dugačko 142 metra i sa tri jarbola viša od „Big Bena“, ovo impozantno plovilo ubraja se među najveće brodove te vrste koji su ikad sagrađeni. Posadu broda, koji je dizajnirao Filip Stark i čija je vrednost pola milijarde dolara, čini pedeset četvoro ljudi.

Foto: instagram.com/printscreen
Velike prijateljice...

Sandra je do sada svoje rođendane obeležavala velikim žurkama, a sada joj je čestitala i prijateljica, hrvatska pevačica Nina Badrić. Da li će i ovoga puta Meljničenkova supruga dobiti nešto veoma vredno, ostaje da saznamo, ali svakako je neprocenjivo ono što već ima, a to su deca, ćerka Tara koja će sada napuniti devet godina i sin Adrian kome je četiri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading