KIJA RASPRODAJE GARDEROBU, A NOVAC ULAŽE U OVO: Pevačica započela aukciju!

Autor:

Zabava

21.04.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar protreklih dana došla je na zanimljivu ideju da prodaje svoju garderobu, a novac je odlučila da uloži u nešto veoma lepo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Odlučila se za veliki korak... Kija Kockar

Ona je, naime, pokrenula humanitarnu akciju u kojoj pomaže devojci koja boluje od cerebralne paralize.

Sve je počelo kada je Kiju jedan momak zamolio da mu proda majicu koju je njegova devojka veoma želela, a koje više nema u prodaji. Kristina je nakon toga odlučila da majicu pokloni, ali uz uslov da mladić pošalje 10 SMS poruka za obolelu Natašu Terzin.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Pokrenula humanitarnu akciju... Kija Kockar

- Dobila sam danas neobičan zahtev od jednog dečka koji želi da obraduje svoju devojku ovom majicom jer joj se jako sviđa, a više je nema u prodaji. Rekla sam da pošalje 10 poruka 25 na 3030 za Natašu Terzin, poslao je 15. Bravo momak. Majica spakovana - napisala je Kija.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

A kada je prva licitacija prošla dobro, Kija je oldučila da nastavi i na prodaju stavila svoju haljinu i najavila novu aukciju nakon prolećnog sređivanja stana:

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

- Još malo pa će biti prolećno spremanje odeće koju ne nosim i sigurna sam da ima par komada što će se nekom svideti i uz određeni broj humanitarnih poruka za Natašu Terzin ide vama. Posebno će se svideti onima koji nose broj obuće 37 - napisala je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading