Glumac Milan Vasić prokomentarisao Marijaninu izjavu o glumcima i "pipkanju": To nema veze s mozgom, tu nema emocija!

Autor:

Zabava

20.04.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je prokomentarisao Marijaninu izjavu o glumačkoj profesiji i odnosu među glumcima i glumicama

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tekst potpisa

S obzirom na to da je jedan od onih koji su sarađivali sa Marijanom Mićić, popularni glumac MIlan Vasić za domaće medije je prokomentarisao glumičinu izjavu da je "gluma takva da ne zna da li je kolega na sceni i setu pipne zbog uloge ili privatno". 

- Naš glumački posao jako je pipav, ne znaš da li je stvarno, da li je zarad uloge, da li je uloga, da li je gluma, baš si u zbunu - rekla je Marijana u emisiji "Amidži šou", a zatim je na Tviteru pojasnila svoju izjavu.

- Ako nije dovoljno jasno, kada imamo partnera na sceni, setu, gde god, ne znam da li bi malo da nas "pipne" zato što uloga to zahteva ili bi ipak malo da nas pipne privatno!? Da, malo nam je profesija takva - napisala je glumica.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marijana Mićić

Ovim povodom domaći mediji pozvali su Milana Vasića koji je istakao da je gluma kao i svaka druga profesija koja odvaja privatno i poslovno, a kao primer je naveo posao lekara, koji svakodnevno pregleda ljude i neretko je u situaciiji da zbog posla "pipne" tuđe telo.

- To nema veze s mozgom! Gluma je gluma. Mogu da budu momak i devojka u privatnom životu, ali nema ništa od toga. Konkretno, ja kad snimam te scene - kao da ih ne snimam privatno, bezveze je prosto porediti glumu i privatan život, nema toga u glumi - ispričao je ljubazno Vasić za Telegraf JETSET.

RepublikaFoto: instagram.com/milan79
Milan Vasić

- Privatno je privatno, gluma je gluma, a tu nema privatnog života i nema emocija. To je posao kao što je posao doktora. To može onda da se odnosi i na bilo koju branšu, pa da se postavi pitanje "da li postoji nešto". Gluma se ništa ne razlikuje od advokata, doktora, dok su oni na poslu - rekao je Vasić.

Inače, Marijana je svojom izjavnom o silovanju razbesnela janost nakon čega je citirala sve svoje sporne izjave i obrazložila ih, ali je ipak jednu, koju ljudi nazivaju najgorom, preskočila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading