(VIDEO) KAKVU ĆE SVI SRAMOTU DA OSETE! Ana Lečić veruje da njen otac nije SILOVAO Danijelu, UPUTILA MU EMOTIVNU PORUKU: A evo kako je Nina Radulović bodri

Autor:

Zabava

02.04.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Lečić veruje da njen otrac nije silovao Danijelu.

Foto: prinscreen
Ana Lečić veruje da njen otrac nije silovao Danijelu.

Ana Lečić (22) je ubeđena da njen otac Branislav Lečić (65) nije silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld (37), Glumica, koju smo gledali kao Božicu, nadzornicu logora Jasenovac u filmui Dara iz Jasenovca, smatra da će  sve one koji napadaju Leku jednog dana biti sramota. 

Lečićeva ćerka pružila je ocu podršku na Instagramu. 

- U mom si srcu, niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan da kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, stavićete ogledala na njihova lica i pokazati kakvi su, Oh, kakvu će sramotu da osete. Tišina će pasti tako glasna. S tobom sam na svakom koraku puta sve dok slavnog dana", napisala je Ana na društvenim mrežama, a zatim dodala još jednu poruku: "Ostani jak. Ne možeš da kontrolišeš šta drugi misle i rade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

 

Ana, kako se saznaje, bezuslovno veruje da njen otac nije silovao Danijelu, pa joj pritisak teško pada. 

- Ana je nedavno postala popularna zbog uloge u Dari iz Jasenovca" i taman što je počela da uživa u tome, sesio se ovaj skandal. Bila je šokirana kada je Štajnfeldova optužila njenog oca da je monstrum koji ju je silovao pre devet godina. Teško se nosi sa celom situacijom, a najgore joj je što ljudi sa svih strana zovu i pitaju "jel to za Leku istina" - za Informer.

RepublikaFoto: Printscreen
Ana Lečić

Mladu glumicu je mnogo povredilo što su mu koleke unapred presudile. 

- Ne želim više ništa da komentarišem. Volela bih samo da svi prestanu da me maltretiraju - rekla je mlada glumica. 

 

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs

Ana i Nina se bodre

Ana je u kontaktu sa Lekinom drugom suprugom voditeljkom Ninom Radulović, s kojom glumac ima sina Lava. Navodno se njih dve redovno čuju i uzajamno bodre  tokom ovog teškog perioda za celu porodicu. Nina je čak označila na Instagramu da joj se sviđaju Anine reči podrške. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duško

02.04.2021 10:41

Ona laže. Sve je znala ali je ćutala.

Slaviša

02.04.2021 12:25

Neka kaže onda zašto se razvela od njega.