DROGIRANI SELI ZA VOLAN! Policija isključila iz saobraćaja trojicu mladića, jedan vozio BEZ DOZVOLE

Autor: Republika

Hronika

02.04.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole.

 

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ilustracija

Policija je sinoć oko 21.30 časova kod uključenja na auto-put Beograd-Šid zaustavila automobil marke "reno laguna" kojim je upravljao dvadesettrogodišnji muškarac.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je pozitivan na kanabis, kao i da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

Bez vozačke dozvole "renoom" je upravljao i dvadesetdvogodišnji muškarac koga su noćas sat posle ponoći "presretači" zaustavili na auto-putu Beograd-Šid dok je vozio brzinom od 116,4 kilometra na čas, na mestu gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain i kanabis.

Iz saobraćaja je noćas oko 2.30 časova isključen i devetnaestogodišnji vozač "fijata" koga su saobraćajni policajci zaustavili u Juhorskoj ulici na Paliluli.  On je, takođe, upravljao vozilom bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa, saopštio je MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading