POSLE 20 GODINA PRIZNALA: Vesnu Đogani su svi krivili za raspad braka Slađe i Đoleta, SADA JE SVE ISPRIČALA!

Autor:

Zabava

20.04.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna i Đole Đogani već 20 godina su u ljubavi, a nju su dugo vremena krivili da je svom suprugu rasturila brak sa Slađom Delibašić.

RepublikaFoto: printscreen
Vesna progovorila posle 20 godina...

O tim spekulacijama sada je progovorila Vesna u emisiji "Zvezde Granda Specijal" koja je otkrila pravu istinu posle 20 godina. Ona je izjavila da je sa Đoletom u vezu uplovila tek pošto su se Slađa i on razveli.

- Nisam im rasturila brak, Đole mi se baš i nije svideo u početku - priznala je Vesna, pa objasnila da je bila mlada u vreme kada se Đole razvodio i da ga nije doživljavala kao muškarca, već kao zaštitnika u grupi, čiji je kasnije i postala stalni član.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Rekla šta je imala...

- Sve je krenulo spontano, mislim da se ljubav negde prepozna i desi. Ja sam bila odrasla devojka kada sam se zaljubila u njega i bilo mi je potrebno da pored mene bude neko ko će biti moj zaštitnik i vođa - rekla je, a Đole je dodao da nakon raspada braka sa Slađom Vesnu nije ni primećivao.

Podestimo, Vesna i Đole su u skaldnom braku od 2001. godine i imaju dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading