Sakićeva ćerka Đulkica ogorčena na Maksutovića: ADILE, SINAN NIJE ROM, OSTAVI MOG OCA NA MIRU!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

20.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Sinana Sakića Đulkica razočarana je Adilom Maksutovićem, koji je na društvenoj mreži Instagram čestitao Svetski dan Roma i, kao romsku legendu, naveo i Sinana. Naime, Đulkicu su Adilove reči povredile, te mu je oštro zamerila što pominje njenog pokojnog oca u kontekstu u kom ni on, da je živ, ne bi voleo.

Foto: e-stock/printscreen
Adil, Đulkica i Sinan

- Sakić i Šaulić porodice potiču od muslimana starosedelaca Loznice. Sinan nikad reč romskog nije znao niti zna bilo ko od nas i moj otac nema romsko poreklo - poručila je Đulkica Adilu, koji joj je odgovorio:

- Draga Đulkice, nacionalnost nije isto što i veroispovest. Naciju određuje genetika, mentalitet, tradicija, fizionomija i na kraju subjektivni osećaj pripadanja nekom narodu. Ni Džej nije govorio romski jezik, ali u njegovoj porodici se održao duh i tradicija najveselijeg i najmuzikalnijeg naroda, čega se on nikad nije odrekao.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Pogrešio pa nije želeo da se izvini... Adil

Maksutović je pokušao da se opravda i da Sinanovoj ćerki objasni da nije hteo namerno da uvredi njenog pokojnog oca, ali je nju to još više iznerviralo, posebno što je, prema njenom mišljenju, Adil dvoličan.

- Tužno je da neko ko je proveo toliko vremena sa Sinanom nema pojma ko je i šta je bio. Adil nam je dolazio u kuću, a sad tvrdi da je Sinan ono što nije. Poštujem Adila, ali ova njegova izjava mi je dvolična. Moj otac nije mogao da se odrekne nečega što mu nikad nije pripadalo, a to je romsko poreklo. Ne znam zašto je uopšte bilo kome bitna nacionalnost. Mom tati to nije bilo bitno. Njega je bolelo uvo ko je i šta je. Pevao je za sve ljude. On je prvi put u emisiji kod Milomira Marića, posle 40 godina karijere, rekao da nije Rom. Nije ga bilo briga da objašnjava ko je i šta je. Ili si čovek ili nisi - rekla je za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nesa

20.04.2021 07:44

Ovaj adil je jedno krme

daxy

20.04.2021 10:29

Prvi put cujem da Sakic nije bio Rom,a za Dzeja ses njom slazem ...

Senović

20.04.2021 10:40

А ове што је изоставио, нису љути. Кеба, Дарко Лазић, Тања, ова што се сад презива Живојиновић, ............

Zoran

21.04.2021 07:07

Prvi put čujem da nije Rom,čak je otišao u Indiju i kupio kuću,mislim da ta devojka pati od kompleksa,zar je sramota biti Rom zbog takvih ispadaju da su Romi samo sitni prevaranti a ima Roma svetskih zvezda u muzici fudbalu i glumi,a ovde čim neko dođe malo do para i slave odrekne se i oca i majke,kao Ljuba Tanja Darko i njima slični