Sakićeva ćerka Đulkica ogorčena na Maksutovića: ADILE, SINAN NIJE ROM, OSTAVI MOG OCA NA MIRU!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

20.04.2021

06:30

Ćerka Sinana Sakića Đulkica razočarana je Adilom Maksutovićem, koji je na društvenoj mreži Instagram čestitao Svetski dan Roma i, kao romsku legendu, naveo i Sinana. Naime, Đulkicu su Adilove reči povredile, te mu je oštro zamerila što pominje njenog pokojnog oca u kontekstu u kom ni on, da je živ, ne bi voleo.

e-stock/printscreen
Adil, Đulkica i Sinan

- Sakić i Šaulić porodice potiču od muslimana starosedelaca Loznice. Sinan nikad reč romskog nije znao niti zna bilo ko od nas i moj otac nema romsko poreklo - poručila je Đulkica Adilu, koji joj je odgovorio:

- Draga Đulkice, nacionalnost nije isto što i veroispovest. Naciju određuje genetika, mentalitet, tradicija, fizionomija i na kraju subjektivni osećaj pripadanja nekom narodu. Ni Džej nije govorio romski jezik, ali u njegovoj porodici se održao duh i tradicija najveselijeg i najmuzikalnijeg naroda, čega se on nikad nije odrekao.

dailymotion.com
Pogrešio pa nije želeo da se izvini... Adil

Maksutović je pokušao da se opravda i da Sinanovoj ćerki objasni da nije hteo namerno da uvredi njenog pokojnog oca, ali je nju to još više iznerviralo, posebno što je, prema njenom mišljenju, Adil dvoličan.

- Tužno je da neko ko je proveo toliko vremena sa Sinanom nema pojma ko je i šta je bio. Adil nam je dolazio u kuću, a sad tvrdi da je Sinan ono što nije. Poštujem Adila, ali ova njegova izjava mi je dvolična. Moj otac nije mogao da se odrekne nečega što mu nikad nije pripadalo, a to je romsko poreklo. Ne znam zašto je uopšte bilo kome bitna nacionalnost. Mom tati to nije bilo bitno. Njega je bolelo uvo ko je i šta je. Pevao je za sve ljude. On je prvi put u emisiji kod Milomira Marića, posle 40 godina karijere, rekao da nije Rom. Nije ga bilo briga da objašnjava ko je i šta je. Ili si čovek ili nisi - rekla je za Svet.

Komentari (4)

Loading
daxy

20.04.2021 12:29

Prvi put cujem da Sakic nije bio Rom,a za Dzeja ses njom slazem ...

Senović

20.04.2021 12:40

А ове што је изоставио, нису љути. Кеба, Дарко Лазић, Тања, ова што се сад презива Живојиновић, ............

Zoran

21.04.2021 09:07

Prvi put čujem da nije Rom,čak je otišao u Indiju i kupio kuću,mislim da ta devojka pati od kompleksa,zar je sramota biti Rom zbog takvih ispadaju da su Romi samo sitni prevaranti a ima Roma svetskih zvezda u muzici fudbalu i glumi,a ovde čim neko dođe malo do para i slave odrekne se i oca i majke,kao Ljuba Tanja Darko i njima slični