HARIS DIŽE ŽIVI ZID OKO KUĆE: Ovako će izgledati Melinina i njegova vila!

Autor:

Zabava

19.04.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije oko vile Meline i Harisa Džinovića sada su postale sve jače, a ono što se priča je da je poznati bračni par odlučio da svoju privatnost zaštiti u potpunosti zbog čega su zasadili "živi zid".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Uskoro se useljavaju... Haris i Melina

Melina i Haris uskoro bi trebalo da se uslele u svoju novu vilu koja je u izgradnji već tri godine, a radovi se privode kraju.

Nakon što je kupio plac na Senjaku, pevač Haris Džinović radove tek sada privodi kraju i sprema se za useljenje. Pevač za uređenje nije štedeo i među najbitnijim stavkama mu je bila privatnost.

- Oko kuće Meline i Harisa trenutno se sadi razno rastinje koje će kad poraste potpuno zakloniti kuću i porodicu od javnosti. Trenutno se prekopavaju žardinjere, zemlja je doneta i sve je spremno da sadnja počne. Kako je ovo imanje veliko, potrebno je i dosta bilja da bi se sve okružilo i u neku ruku pošumilo, pa su Džinovići za to morali da izdvoje pozamašnu sumu, od skoro 2.000 evra - otkriva izvor za "Blic" i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sada više ne izgleda ovako... vila Meline i Harisa Džinovića

- Nisu žalili novca da sve bude kako su oni zamislili. Toliko su se posvetili uređenju vile da je normalno da im je bitno i da eksterijer i imanje izgledaju baš onako kako su to zamislili. A i deluje da im je privatnost jako bitna. Zahtevali su da rastinje bude visoko kako ne bi bilo znatiželjnih pogleda sa ulice. Sa svim tim zelenilom zaista će prelepo izgledati. U dvorištu je prostran bazen, koji će takođe u potpunosti biti zaklonjen.

Melina i Haris su podjednako uključeni u izgradnju kuće, s tim što svako ima sebi omiljen kutak kojim se više bavi nego ostalima. Melina je u jednom od intervjua prokomentarisala da nisu žurili sa izgradnjom vile jer su vodili računa o svakom detalju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Imali mnogo problema prilikom izgradnje...

Džinović je u javnosti u više navrata govorio kako je tokom izgradnje ove luksuzne vile bilo izvesnih problema, ali on je uspeo sve da prilagodi potrebama svoje porodice.

- Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih - ispričao je Haris jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaso

19.04.2021 20:43

Kada završe majstori na kapiju a pop u avliju.

Zoran

20.04.2021 05:39

E ova ima stomak.

Đorđe

20.04.2021 06:26

Starci ne zidaju kuće.