Žarko: SANDRA JE KRIVA ŠTO JE POSTALA INVALID! Denda: Laziću, ne bojiš se boga, gde će ti duša?!

Autor:

Zabava

19.04.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Lazić, voditelj i producent serijala "Kuća od srca", šokirao je sve kada je uporedio dve saobraćajne nesreće svojih koleginica, te rekao da je Sandra Denda sama isprovocirala nesreću 2018. godine, kada je jedva preživela, te da se njena nesreća ne može porediti sa pogibijom Jasmine Mihajlović.

RepublikaFoto: printscreen
Žarko šokirao sve izjavom o novinarki Sandri Dendi

Naime, Lazić je bez trunke savesti pričao o Sandrinoj nesreći, kao da to nije ništa, a žena je postala invalid nakon iste. On je optužio nju da se "igrala" s koleginicom, te da je sama izazvala nesreću.

- Mi smo stalno na ulici. Da vam kažem, ovaj događaj Jasmine Mihajlović je neuporediv u odnosu na prvi slučaj Sandre Dende. Prvi slučaj je igra dve kolegenice da pokušaju da voze tuđ auto u neradnom danu, koje su same sebi nanele štetu. I to nije momenat da se uporede te dve nesreće. A jesu nesreće, i jedna i druga - rekao je Žarko u jutarnjem programu, pa dodao:

- Jasmina je bila na terenu. Bila je radno angažovana. Trebalo je da budem s njima u sredu, četvrtak i petak. Spletom okolnosti nisam. Međutim, to su dve neuporedive stvari. Nismo mi uklet serijal. Nemam ništa protiv medija da pišem. Nije fer prema toj deci kojoj smo napravili kuće. Nije fer prema Jasmininoj porodici.

RepublikaFoto: printskrin/Jutjub
Uporedio dve saobraćajne nezgode... Lazić

Nakon ovako brutalnih optužbi pozvali smo Sandru, koja je bila strašno uznemirena i potresena zbog Lazićevih reči, pa je za Srpki telegraf rekla da je on lažovčina, te da nijedna reč što je izgovorio nije tačna.

- Ono gostovanje na televiziji mi deluje nestvarno, čak i kad je Lazić u pitanju. Ne, koleginica i ja se nismo igrale ni žmurke ni ćorave bake, nego smo radile. Ne, nije bio neradni dan. Ne, nismo vozile, nego je vozila koleginica. Ne, nije tuđi auto, nego auto porodice koje su u dogovoru s njim prevozile radnike. Ovaj čovek laže i na boga ne misli. Laziću, gde će ti duša? - rekla je uznemireno Denda, te objasnila da od saobraćajne nesreće koja se desila pre dve godine ima trajne posledice:

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Denda
Sandra Denda

- Ja sam na prvoj invalidskoj komisiji odmah dobila 100 odsto invalidsku penziju, gde piše trajno nesposobna za rad, a on kaže da sam se igrala. Strašno su me potresle njegove reči.

Podsećamo da je Sandra Denda doživela tešku saobraćajnu nesreću 2018. kod Kovina kada je krenula na snimanje emisije "Kuća od srca". Nakon užasne tragedije voditeljka je bila u komi. Pomoću rehabilitacije danas uspeva da obavlja najosnovnije životne funkcije, ali će do kraja života vući teške posledice.

Ove posledice su Sandri ostale posle nesreće

* Potpuno smrskana desna strana lica (sve kosti, sad ima titanijumske pločice)

* Desna ruka prelom na tri mesta

* Polomljena četiri rebra

* Težak potres mozga trajno oštetio nerv trigeminus

* Potpuno smrskana karlica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaso

19.04.2021 20:40

Šra je ovo? Žarko Lazić sve laže. Čovek nema milosti prema svojim radnicima. Izmišlja laži. Treba mu poslati inspekciju.

Đorđe

20.04.2021 06:23

Žarko zaposlio Sandru i dao im da voze auto u službene svrhe. A nisu znale da nije auto osiguran a ni radnice.

Milovan

20.04.2021 17:14

Ovo je zauvek završena serija a Žarko može da kaže zbogom svom voditeljstvu. Dvaput meri jednom reci. Kontrola govora je neophodna.