JOVANA JEREMIĆ BRUTALNA PREMA DIDI J U EMISIJI, SVI PRIČAJU O OVOME: Hajde da ne OKOLIŠAMO, udala si se za BOGATOG ČOVEKA

Autor: Republika.rs

Zabava

12.04.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je jednom prilikom ugostila i pevačicu, a o njihov razgovor se i dalje komentariše.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dijana u emisiji kod Jovane Jeremić

Jovana Jeremić i Dijana Janković, poznatija kao Didi J su osobe koje svakim pojavljivanjem privlače veliku pažnju i izazovu lavinu komentara, a o njihovom razgovoru u emisiji "Jutro" na Hepiju i dalje bruje sve društvene mreže, prenosi Mondo.


Naime, voditeljka je ugostila Didi, te sa njom pričala o svim aktuelnostima vezanim za karijeru, planove i uspeh, a kako mnogi često komentarišu da je za Dijaninu karijeru najviše zaslužan njen suprug, te i da se "udala zbog novca", Jovana nije želela da okoliša, te je sa pitanjima "gađala" pravo u centar.

Jovana je bez okolišanja istakla da je činjenica da se pevačica "dobro udala", te ju je zanimalo i kako se nosi sa zlim komentarima i predrasudama.

- Kad si ti u pitanju, imala si tu sreću u životu da se udaš za izuzetno bogatog čoveka, hajde da ne okolišamo... -  započela je Jovana.

- Nema svaka žena tu sreću, poznajem mnogo onih koji su ljubomorni na to kako si se ti udala, našla kvalitetnog čoveka i materijalno si obezbeđena. Postoje i oni koji te vole bez obzira, kako se nosiš sa komentarima zlobnih žena na to što je tebi Bog dao takvu sudbinu? -  bila je direktna.

- Prvo moram da kažem da moj suprug jeste uspešan, ali i ja dolazim iz imućne i poznate porodice. Nisam se udala zbog novca, kao što se to potencira i priča. Moj suprug jeste uspešan, ali ja želim da izgradim karijeru i budem uspešna u svom poslu. Nije bitno čime se moj suprug bavi i koliko novca ima -  istakla je Didi.

"Didi ovo nije očekivala", "Jovana gađa u centar", "Neočekivano pitanje", "Jovana joj servirala", samo su neki od komentara koji se svakodnevno dopunjuju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Beži Melanija stiže Jovana

12.04.2021 20:37

Jovana je jedna od najgorih, isfrustriranih, nesposobnih i podlih alapača koje su rijalitiji "pobacili"! Ogavno je kako žena može toliko da bude zla i iskompleksirana i samoljubiva, a da misli da je boginja, lepotica,, genije i dama??? A da i novinarka ????? A sve bi dala da je na mestu te iste prejadne spodobe od Didi J! Nije moglo pristojnije, izvinite. Ovo je najblaža verzija stvarnosti.

Odgovori 11 0
Ivan

13.04.2021 07:39

Igrom slučaja naleteo na ovaj tekst pa bih zamolio da mi neko objasni gde je to poznata ova što sebe naziva didi j mislim nikad čuo za nju čini se da je i nju neko slagao da je poznata isto kao i ovu komičnu jovanu da je novinarka prosto mi je žao kad sam pogledao na netu čime se bavi i koje teme obrađuje kao tzv novinarka

Dragana

08.09.2021 12:48

Nemam problem da kazem. Didi J se pojavila kao šljiva iz d.... Što znači niotkud. Kao poznata, upoznala 50 centa, da je jako nizak čovek. Sorry not Sorry. Koliko ja znam 182-3cm. Što znači da ona ima 220cm? LOL. Hodajuca laž. Mnogo za sebi daješ zapravo da budeš ovde neko veći, ali kroz svoje izjave i lupatanja, možeš da dostigne vrhunac gluposti. Hvala na paznj