NAZVANA SAM PROSTITUTKOM: Milica Dabović otkrila ko je hteo da je ODVEDE U KREVET!

Autor: Republika

Sport

12.04.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena i trofejna košarkašica Milica Dabović otvorila je dušu osvim problemima na koje je nailazila tokom karijere.

RepublikaFoto: Instgram.com/milicadabovic1982
Milica Dabović

Starija od košarkaškog tandema Dabović je istakla koliko se predala nacionalnom dresu uprkos problematičnim odnosima sa selektorom Marinom Maljković:

- Mnogo toga sam istrpela i u tom Savezu bih promenila apsolutno sve. Došlo je do toga da Savez praktično gasi žensku košarku, klubovi ne postoje. Crvene zvezde i Partizana maltene nema, niko se ne bori za tu decu, niko se ne bori za te talente... Marina je svojim delima pokazala svoje lice, onda kada sam poželela da se vratim u reprezentaciju, ona mi je rekla da se bavim prostitucijom. Time je pokazala ko je i šta je. Godinama sam je doživljavala na potpuno drugačiji način, mogla bih do sutra da pričam o njoj, ali ne bih sada da detaljišem. Reprezentacija je moja slaba tačka, ginula sam za ovu državu, za grb i za te ljude - iskrena je Dabovićeva za Meridian sport.

Foto: Starsport
Milica Dabović u dresu reprezentacije

Atraktivna košarkašica je zbog svog izgleda imala mnogo problema u karijeri:

- Susretala sam se sa raznim situacijama, ne samo od predsednika, već i preko direktora, trenera... To je za mene bio poraz, jer znam da nikakve povode nisam davala za takve situacije. Smatrali su me lepom i zgodnom i zbog toga su mislili da mogu lako da me odvuku u krevet, ali to se nije dešavalo. Zato što nisam davala na sebe, zato sam odlazila iz klubova - priča Milica.

Tokom intervjua je i priznala da je bilo i nasilja nad njenom sestrom:

- Moj život je bio težak i volela bih da kažem da sam zahvalna na svemu i mami i tati, bez obzira na moje detinjstvo. O tome svi pričaju, jer je moja sestra izjavila da je dobijala batine, da sam ja dobijala batine, da je sve to bilo tako kao što je bilo... Ali, ja sam na to zaboravila, to nije napravilo od mene ono što je napravilo od sestre, osobu koja je puna mržnje, koja je zla i misli samo na sebe. Ja sam potpuno suprotno, dobra sam i gledam pozitivno na svet, oprostila sam sve što sam mogla da oprostim. Jesam neko na koga ljudi mogu da se oslone, a to je danas baš retkost - zaključila je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading