RAT NE PRESTAJE DA BUKTI: Ana Sević tužila Darkovu majku

Autor: Republika.rs

Zabava

19.04.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević prvo je tužila Darka, pa je prešla na njegovu majku!

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Ana Sević prvo je tužila Darka, pa se okomila na njegovu majku...

Pevačica Ana Sević navodno je tužila Darka Lazića zato što ne plaća alimentaciju, te joj je, nakon dve godine ne plaćanja, sada dužan 1,4 miliona dinara.

Nakon što je tužila bivšeg supruga, kome sada preti izvršitelji, prešla je na njegovu majku. Ovom prilikom oglasila se Branka za "Svet", objasnivši da ne zna zašto je bivša snajka tuži:

-Ne znam zašto Ana konkretno hoće da me tuži, kad o njoj ništa ružno nisam rekla. Ne mogu na miru ni da odbolujem muževljevu smrt i sve loše što nas je pogodilo. Pročitala sam da nas proziva kao da smo neka svevišnja bića na koje ne ide korona, a mi smo je preležali. Možda je aludirala na to što smo sa sela. Pa i ona, kao i većina, odnekud su došli i otišli u grad. Ne znam šta da kažem ni kada će se sve ovo završiti. Bilo šta da vam kažem ona može da tuži kako je krenulo, a ja nisam u stanju pored svojih muka da se vucaram po sudovima. Ja o tom detetu nisam ružnu reč rekla, niti ću, ipak je ona majka moje unuke. Koliko Darko voli da bude sa svojom ćerkom, toliko sam i ja željna svoje unuke.

RepublikaFoto: Promo foto
Darku sada prete izvršitelji jer nije plaćao alimentaciju...

Brankina komšinica podelila je koliko se Branka napatila sa snajkom, te koliko je puta plakala zbog nepoštovanja koje joj je Ana priredila:

- Branka je dobra žena i znam da se dosta napatila sa Anom dok joj je bila snajka. Žena se plašila na senku da joj stane. Trudila se da joj ugađa, sklanjala se da im ne smeta, i bez obzira na sve uvek je bila neka zamerka na nju, pa čak i na pokojnog Milana. Sad čujem da hoće da je tuži, e samo joj još to nije uradila. Živce joj je iskidala. Branka je par puta plakala zbog nje, iako nije htela da nam kaže razlog, bilo ju je sramota da je tako snajka tretira loše, ali to joj nikad nije radila pred Darkom, nego kad on nije prisutan. Baš pre neki dan je rekla da će muke i problemi u grob da je oteraju.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Ne želi da komentariše reči bivše svekrve jer njen advokat sve zna i sve će rešiti...

Nakon svekrvinog komentara oglasila se i pevačica rekavši:

- Slatko se ismejah... Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, "imaju tako retku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu"?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slučaj i koji će se sa akterima družiti na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading