SANDRA AFRIKA PROGOVORILA JE O MAJČINSTVU: Stiže li nam još jedna beba na estradu?

Autor: Republika.rs

Zabava

19.04.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika progovorila je o majčinstvu, možemo li očekivati još jednu bebu na estradi?

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Pevačica, Sandra Afrika, rešila je da progovori o majčinstvu...

Pevačica Sandra Afrika, koja je poznata po svojim provokativnim izdanjima, već neko vreme je slobodna, a sada već ima 33. godine, te joj je vreme da se skrasi i  dobije dete.

Gostujući u jednoj emisiji, Sandra je objasnila zašto nije u vezi, te je otkrila koje su joj najveće želje, od partnera, ali i u životu.

- Kod mene nema pravila, nemam tip muškarca, samo mi je bitno da mi legne na prvu. Pre svega mora da bude dobar čovek i da ima divnu dušu, sve ostalo je nebitno. Takođe, moj muškarac mora da ima veliko poštovanje prema ženama", rekla je pevačica i dodala da joj je teško da nađe onog koji razume prirodu njenog posla. Teško mi je da nađem nekoga dečka koji kapira kako funkcioniše moj posao. Ne može svaki muškarac da se nosi sa ovim biznisom. Nadam se da će naići neki koji će moju slavu podneti lako na svojim leđima- rekla je ona i dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika
Rešila je da joj je vreme da se smiri i da zasnuje porodicu...

- Ja taj majčinski instikt imam već 4 godine. Moja sestra ima dve ćerkice, pa sam ja nekako uz nju i čuvam joj decu. I kada negde putujem uvek gledam šta ću da im kupim. Sada sam napunila 33 godine, vreme mi je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading