SLAVNI REPER UMRO KAO BESKUĆNIK: Treba mi odmor, bol me ubija!

Autor:

Zabava

18.04.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Rober Ros preminuo u petoj deceniji.

Foto: youtube.com/printscreen
Rober Ros

Reper Rober Ros poznatiji kao Blek Ros i član "Bed boj" tima, umro je u 52. godini.

Rob je preminuo pre otprilike sat vremena. Ne znam odakle da počnem, ali zahvaljujem svima na donacijama. Izgubili smo mnogo legendi i ne možemo više to da izdržimo - saopštio je na društvenim mrežama muzičar Mark Kuri.

Reper, o čijoj smrti piše i "Venture", živeo je kao beskućnik, a Markl Kuri je prošle nedelje pokrenuo akciju na "GoFundMe" kako bi mu pomogao. Apel je pokrenut nakon što se hip-hop zajednica zabrinula za Roba koji se oglasio iz bolničkog kreveta opraštajući se od repera DMX-a.

Foto: youtube.com/printscreen
Umro kao beskućnik... Rober Ros

- Borim se s ovim već pet godina. Četiri moždana udara. Ne znam šta da vam kažem. Ovo s*anje nije normalno i ovo je s*anje teško. Nemam gde da živim, moj prijatelj i ja pokušavamo nešto da sredimo za stan. Kažem ti, ovo je čudno. Ne znam šta ljudi žele i šta će reći. Treba mi odmor, čoveče. Stvarno, treba mi odmor. Bol me ubija. Ne želim više da pričam o tome - poručio je Ros pre samo nekoliko dana.

Rober Ros će ostati upamćen po solo albumu "Life Story" iz 1999. na kojem je sarađivao sa mnogim slavnim ličnostima poput Dženifer Lopez i Šona Kombsa poznatijeg kao Paf Dedija sa kojim je tada otpevao hit "Whoa!". Taj album je imao platinasti tiraž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading