PONOVO ZAJEDNO: Gastoz se vratio bivšoj ljubavi

Autor: Republika.rs

Zabava

16.04.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz, nikad srećniji, vratio se bivšoj ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Gastoz i Naida ponovo su zajedno...

Gastoz je bio slomljen zbog raskida sa Naidom, a ni njihovi fanovi nisu bili mnogo srećni.

- Ona je potpuno luda i magična žena zato se nas dvoje sjajno slažemo- rekao je pevač jednom prilikom očigledno jako zaljubljen u svoju tadašnju verenicu.

Nekako su se svi pomirili sa raskidom, kada je Gastoz objavio novu sliku na svoj instagram stori. Na slici se samo ponavlja reč baby, što je zbunilo sve pratioce, koji dobro znaju da je pevač želeo dete jako dugo.  Svi su mislili da je njegova bivša verenica Naida trudna. 

Ekipa "IDJTV" kontaktirala je Gastoza, koji je dementovao spekulacije da će uskoro postati otac, ali je potvrdio da je sa njegovom dragom sada sve u redu i da su ponovo u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toma

17.04.2021 01:30

Gasttozz je izgubio podršku Burazengija i postao je nebitan lik. U svakoj emisiji je bio pijan i ponašao se kao klošar što je razočaralo Burazengije. I sad još moli za ljubav. Devojka ga ostavila kako kažu Burazengije i živi u stanu novog dečka a on svaku noć pijan. Teško da bi devojka poput Naide koja poštuje kodekse, ikad više bila sa nebitnim likom. Ona zaslužuje boljeg u svakom smislu od alkoholičara.

Bora

17.04.2021 09:59

@Toma - Ko je taj gastoz, prepotentna osoba, sebe umišlja da je neko ustvari jedna velika NULA....