KAD NEMA KORISTI NEMA NI PRIJATELJA: Sloba Vasić opleo po estradi

Autor: Republika.rs

Zabava

14.04.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Sloba Vasić rekao je šta misli o ljudima sa estrade.

RepublikaFoto: instagram.com/slobodanvasic_official
Pevač Sloba Vasić prokomentarisao je odnose na estradi...

Pevač Sloba Vasić okrenuo se mirnom porodičnom životu sa svojom suprugom Jelenom Karagić, bivšom misicom, ali nije kompletno prekinuo odnos sa estradom.

Ovaj pevač je sada za "24sedam" otkrio je šta misli o ljudima na estradi.

– Ne bih mogao da kažem zaista. Ja nemam. Niti se sa nekim družim sa estrade, a slabo i imam kontakt. Iskreno, nemam ni razloga. Da je trebalo, verovatno bi bilo drugačije. Imao sam puno teških situacija, koje su dolazile do mojih kolega, niko se nije setio ni da me pita da li sam dobro, a kamoli da li mi nešto treba. Uglavnom su ta prijateljstva na estradi veštačka i iz neke koristi. Čim je nema, nemate više ni prijatelja. Čast izuzecima! - rekao je pevač o svojim kolegama.

RepublikaFoto: instagram.com/slobavasić
Kada sam je prvi put video rekao sam joj da će biti moja žena, što hvala Bogu sad i jeste...

Osvrnuo se ovom prilikom i na svoj brak, pa je podelio kako je njegova ljubavna idila sa Jelenom počela:

- Upoznali smo se sasvim slučajno u jednom klubu u Banja Luci. Tada sam nastupao tamo i igrom slučaja, zadesili smo se u istom društvu. Zaljubio sam se na prvi pogled i te večeri joj rekao da će biti moja žena… Evo danas i jeste, Bogu hvala! Uživao sam dok sam je gledao. Bio sam zaista očaran njenom lepotom i šarmom. I non-stop sam joj davao komplimente! Najviše me je očaralo na prvu kao što rekoh njen izgled i taj šarm, energija koju ima u sebi. Neverovatna je zaista. A kada sam je malo bolje upoznao, njena duša, definitivno! 

RepublikaFoto: instagram.com/slobavasić
Srećan par sada ima i ćerkicu Mariju...

Sa svojom ženom sada ima i ćerkicu Mariju, a kako kaže, u ulozi tate se odlično snalazi:

- Nešto što želim najviše u životu, ostvarilo se i mislim da ne postoji niko srećniji od mene! Odlično se snalazim, uživam sa mojim detetom. U svemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading