PUCA IZ PIŠTOLJA, OBOŽAVA KAFANU I IZGLEDA FENOMENALNO: Otkrivena je i ona luda strana Marije Savić

Autor: Republika.rs

Zabava

15.04.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Savić otkrila je zanimljive detalje iz svog života.

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Marija Savić otkrila je detalje iz svog privatnog života...

Popularna voditeljka, Marija Savić, vodi jutarnji program na televiziji "Prva", pre svega se bavi informativnim emisijama, a u zabavi se ne snalazi, sada je imala priliku da gostuje u emisiji "Šok tok" i javnosti otkrije svoju zabavnu, a i opasnu, stranu.

Voditeljka je rođena u Bosni i Hercegovani. Kao dete suočila se sa ratom u njegovom najgorem obliku. Otac je bio na ratištu, a majka je morala da radi u vojnoj bolnici zbog čega je bila prisiljena da sa dvanaest godina nauči da puca iz vatrenog oružja. Otac je zahtevao od nje da nauči da puca, za svaki slučaj. Tada je morala da se rastane od svojih dotadašnjih prijatelja. Ali kako kaže nije sve bilo tako crno pa je isptičala i jednu anegdotu:

- U opštem ludilu rata, svi su uzimali iz prodavnice šta su stigli, sestra i ja smo tom prilikom donele kući kutiju krem bananica, koju smo zbog oca morale da vratimo u prodavnicu.

Objasnila je i iz kog razloga je odustala profesionalne karijere odbojkašice:

- Sedam godina sam trenirala dva puta dnevno, ali sam odustala jer nisam mogla da izađem sa drugaricama u provod. Zasitila sam se sa 19. godina, obično to kod profesionalnih sportista dođe malo kasnije, ali kod mene je hvala Bogu došlo ranije.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Najveća želja joj je da intervjuiše Putina...

Pored odbojke obožava i vožnju rolera i skijanje na vodi, ali još više voli da usisava kada je nervozna.

- Gosti me iznerviraju kada su bezobrazni, kako lažu o meni ili o mojoj emisiji, mada je to nervira, ali ipak obožava da radi u informativi. 

Voli kafanu i voli da se provodi i igra, ali joj je jedna casa vina u provodu samo dovoljna, a nikada nije zapalila cigaru:

- Jedva čekam da otovre te kafane više, čim ovo prođe idemo zajedno u kafanu- rekla je ona Ognjenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading