SNEŽANA DAKIĆ VRATILA SE NJEMU: Voditeljka izazvala oduševljenje!

Autor:

Zabava

10.04.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić se, nakon više od godine, vratila poslu koji posebno voli!

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic
Najavila novu emiisju... Snežana Dakić

Urednica i novinarka, u poslednjih godinu i po, bavila se PR-om i prodajom stanova VIP klijentima, a sada je odlučila i da se vrati svom starom poslu.

Dakićka se vraća pred kamere, s obzirom da će se uskoro početi sa emitovanjem njene nove emisije na K1 televiziji.

Novinarka je otkrila kada i kako joj se javila ideja o sopstvenoj emisiji.

- Ideja se iskristalisala tokom nedavnog boravka u Istanbulu. Tamo sam bila na seminaru iz ličnog razvoja, budući da već neko vreme pohađam edukacije za lajfkouča. Razgovarajući sa poznatim guruom Mohanđijem i sa još nekoliko ljudi čije mišljenje poštujem, shvatila sam da ću biti srećna samo ako se vratim poslu u kome sam najbolja. Naravno, trebalo je da se pojavi neko ko će mi dati mogućnost da ga radim tako da iza urađenog stojim imenom, likom i delom, što bi se reklo. Jednostavno, ne mogu da spustim sopstvene kriterijume i glumim nešto što nisam, samo da bih se pošto-poto nekome dopala-  istakla je i otkrila da u studiju neće biti sama.

Foto: www.youtube.com/emisijapremijera
Našla novi angažman... Snežana Dakić

Biće tu još tri lepe i pametne žene. Tempo će biti žestok jer ćemo s gledaocima biti pet dana u nedelji, ali sigurna sam da nam to neće biti problem i da ćemo publici doneti zaista novi, drugačiji i kvalitetniji sadržaj od onog koji se trenutno nudi na televizijama- dodala je Snežana

Nova emisija prikazivaće se od ponedeljka do petka u popodnevnim satima. Biće to tok-šou o aktuelnim društvenim pojavama, nezaobilaznim muško-ženskim, ali i međuljudskim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading