DUPLEKS OD 200 KVADRATA SA STAKLENOM TERASOM: Ovako izgleda Anastasijin NOVI STAN u koji se uselila s dečkom!

Autor:

Zabava

15.04.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović uživa u Meksiku sa drugaricama, a kada se vrati čeka je zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem sa kojim je kupila čak dva stana.

Foto: e-stock agency
Započeli zajednički život u 200 kvadrata... Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić

Kako piše "Informer", Anastasija i Đorđe zajedno su pazarili dva stana od kojih su napravili dupleks i u koji su se već uselili.

- Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana - priča izvor. On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kupila čak dva stana sa dečkom... Anastasija

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Spemna da zapčne život sa dečkom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

15.04.2021 10:52

Samo bahato. Zato je narod ne voli.