OĆU DA TE PODSETIM DA SI TI ZASLUŽAN ŠTO TORLAK NIJE UGAŠEN! Lončar pokušao da pohvali predsednika Srbije, VUČIĆ GA ODMAH PREKINUO!

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

10:42

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i član predsedništva BiH Milorad Dodik obilaze Institut Torlak gde počela proizvodnja ruske vakcine "Sputnik V".

Tanjug/Z. ŽESTIĆ/
Vučić, Lončar i Dodik

Tokom obilaska, a pred kamerama i objektivima novinara, ministar zdravlja Zlatibor Lončar pokušao je da pohvali i podseti predsednika da je upravo Vučić zaslužan za to što Torlak nije ugašen, ali ga je šef države prekinuo poručivši da to u ovom trenutku nije bitno.  

Oću samo da te podsetim, da si 2014. godine kad si došao, ti spasio Torlak. Sprečio si, kada si došao za premijera, da se taj katanac zaključa - rekao je Lončar ali ga je predsednik Srbije prekinuo i poručio:

Ma, dobro, hvala ti, ali ti se toga sećaš... Čujem da si lepo govorio na RTS ali ti kažem da u ovom moramo da guramo, mnogo para da trošimo - rekao je Vučić.

On je naglasio da je Torlak bio pred propadanjem i naglasio da je srećan što je država uspela da Institut "vrati u život".

- U Torlak ćemo i dalje da ulažemo - naveo je Vučić.

 

 

Komentari (6)

Loading
Boris

15.04.2021 11:19

Istina je kako je Torlak bio skoro pred gašenjem zbog očigledne neodgovornosti pojedinaca iz nekadašnjeg državnog rukovodstva.

Jovana

15.04.2021 13:23

Jasno je svima i treba se podsetiti ko je spasao Torlak.

Dusan

15.04.2021 13:30

Torlak je spašen i sada predstavlja ozbiljnu ustanovu.

Markic

15.04.2021 16:28

Prethodna vlast ga skoro unistila ali sva sreca sto je sada u dobrim rukama.