TUKAO JE ĆERKU KRVNIČKI DOK SMO MU ŠABAN I JA PEVALI: Pevačica ispričala o detaljima užasa sa jednog slavlja!

Autor: Republika

Zabava

14.04.2021

14:51

Poznati pevači doživljavaju sve i svašta na nastupima, a jedan incident prepričala je sada poznata pevačica koja je sa svojim pokojnim kolegom Šabanom Šaulićem pevala na jednom slavlju.

ST/V. LUKIĆ
Doživljavao neprijatnosti na nastupima... Šaban Šaulić

Dragana Todorović Jana na estradi je već 20 godina i ističe se uvek hitovima, a nikako tabloidnim naslovima. Ona je gostujući u emisiji "Pečat u vremenu" kod Gorana Jovanovića govorila o svom životu i karijeri, a prisetila se i kobnog dana kada je preminuo njen dragi kolega Šaban Šaulić:

- Sećam se da sam vozila i zazvonio je telefon. Sa druge strane bio je novinar, koji je rekao da je Šaban poginuo i da bi želeo moju reakciju. Vrisnula sam, morala sam da zaustavim vozilo da se smirim jer sam se osećala kao da sam izgubila nekog rođenog – rekla je Jana i onda se prisetila mučne scene koju je zajedno sa pokojnim kraljem folka doživela na jednoj proslavi u inostranstvu.

instagram.com/janavip2011
Prisetila se dragog kolege...

- Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo, i to jednu pesmu „Milicu Stojan voleo“. Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih sedamnaest, osamnaest godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidna ili Sanelina suza – ispričala je Jana

youtube.com/TOXIC TV
Jana u emisiji "Pečat u vremenu"...

Pevačica se  o tome kako je u poslednjem trenutku promenjen nadimak koji joj je prvobitno namenio Saša Popović.

- Saša Popović je hteo da se ja zovem Gara. Čak je počeo tako i da me zove. Da nije bilo Pere Stokanovića, mog druga i saradnika, tako bi i ostalo. Međutim, on je došao i rekao: Daj da ne upropastimo ovu mladu, lepu ženu, jer Gara može da se zove i krava i tele... Tada je on smislio nadimak Jana koji i danas imam – rekla je Jana.

e-stock/:R.RISTIĆ
Hteo Janu da nazove Gara... Saša Popović

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda je otkrila u kakvim je odnosima sa Sekom i Stojom, o tome kako je promenila prvi nadimak koji joj je dao Saša Popović, kako je nastao megahit „Šta će ti pevačica“, ispričala je o teškom periodu nakon gubitka roditelja, otkrila kako je došlo do toga da njena ćerka postane praćena influenserka i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere. Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije „Toxic folk“ ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 15.4. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 18.4. u 11 sati.

Komentari (0)

Loading