(FOTO) ISPLIVALA DUGO SKRIVANA AFERA KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Džej Ramadanovski godinama delio ljubavnicu sa najpoznatijim folk pevačem ikada, OTKRIVENI SVI DETALJI?!

Autor:

Zabava

13.04.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji koji su zanimali javnost!

RepublikaFoto: printscreen/radasam
Džej Ramadanovski

Dobro je poznato da su Džej i Šaban Šaulić preko 20 godina bili bliski prijatelji, međutim, njih dvoje su uspeli da sakriju veliku tajnu koju su zajedno čuvali. Kako STAR ekskluzivno saznaje, slavni pevači su imali istu ljubavnicu s kojom su se tajno viđali godinama. Reč je o medicinskoj sestri iz Beograda koja je tada imala 35 godina, a neko vreme ni Šaban, ni Džej nisu bili svesni da se viđaju sa istom ženom.

Zgodna plavuša i dalje radi kao medicinska sestra

Kako otkriva njihov zajednički prijatelj, prvo je Šaban zaveo zgodnu medicinsku sestru, a posle nekoliko meseci i Džej je počeo da se viđa sa njom.

– Sećam te zgodne plavuše ko juče da je bilo. Zvali smo je Mara, a dal se zvala Marija ili Marina to nikad nisam znao. Šaban je upoznao preko prijatelja i odmah mu se svidela. Delovala je krhko i nežno, imala je plavu kosu do pola leđa. Oduševio se kad je čuo da radi kao medicinska sestra u jednoj bolnici u Beogradu jer je mislio da je časna i poštena. Brzo posle toga su počeli da se viđaju i on je odlazio u njen stan na Dorćolu koji je iznajmljivala. Tada je imala 35 godina, ali nije bila udata niti je imala decu. Sve se to dešavalo pre nekih devet godina – otkriva prijatelj za STAR i objašnjava kako je Džej smuvao istu žensku:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

– Džeki je nešto išao u tu bolnicu gde je ona radila zbog želuca koji ga je mučio. Tako su se upoznali, a ona mu je tražila broj telefona da bi mu javila kada da dođe po rezultate krvi. Kada je posle otišao na rezultate on je zamolio da ode sa njim na piće i tako je sve krenulo. Ona se tada uveliko viđala sa Šabanom a Džej nije imao pojma za to. Da je znao nikad je ne bi pozvao, pogotovo što mu je Šapke bio veliki prijatelj. On se nikad nije otimao za ženske, pogotovo ne od drugara.

Međutim, kako je sudbina htela, njih dvojica su posle nekoliko meseci saznali da se viđaju sa istom ženom i to sasvim slučajno.

– Jednom prilikom smo se svi našli u jednoj kafani u Mladenovcu. Bilo je veće društvo, nas osmorica smo sedeli zajedno i počeli smo da pričamo o ženskama. A šta bismo drugo i pričali! Džeki je izvukao telefon i svima se pohvalio kako ima super ribu, em bela žena pa još i plavuša. Šaban je pozeleneo istog trenutka kada je video svoju Maru na slici. Ispričao je pred svima da se skoro godinu dana viđa sa njom u njenom stanju, a Džej nije mogao da veruje šta čuje. Odmah je rekao da joj se više nikada neće javiti i da je ona za njega mrtva. Bilo mu je baš neprijatno od Šabana, a posle nekoliko viskija su se zajedno smejali toj situaciji. Kako smo posle čuo, i Šaban je odmah posle toga otkačio pa se uhvatio sa onom mladom pevačicom što je čitav skandal izbio zbog nje. Baš su se gotivili on i Džej i niko se nije naljutio što su imali istu žensku. Važno je da su na vreme saznali s kim imaju posla – završava za STAR njihov zajednički drug kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Samosvesna građanka

13.04.2021 09:54

Ona je verovatno posle kratkog vremena njene velike ljubavi prema njima dvojici kupila sebi dva stana - od svakog po jedan.

Milos Jovic

13.04.2021 14:11

Kako ste samo izmislili celu pricu strasno.. Od neimenovanog izvora. Smesno :) imam ja informaciju od neimenovanog izvora da je Djani u tajnoj vezi sa Teom Tahirovic.

Istorupići

14.04.2021 20:21

O mrtvima sve najlepše ili ništa.Za vas ne važi.Vi ste carevi, najbolji ste (Tabloid).