PRODAJE GOLE FOTKE ZA 2.500 DINARA: Anđela Veštica zarađuje preko popularnog sajta, a sada je sve IZNERVIRALA!

Autor:

Zabava

14.04.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anađela Veštica, popularna starleta, priznala je da na internetu prodaje svoje fotografije na kojima je potpuno naga i to po veoma niskoj ceni.

Foto: instagram.com/_andjelavestica_
Prodaje svoje fotke na porno sajtu... Anđela Veštica

Ona je čak na svom profilu na Tviteru izreklamirala sajt, a ono što je iznerviralo pojedince jeste to što je za ovu objavu koristila filter posvećen islamskom prazniku Ramazanu.

Korisnici Tvitera su videli ovu objavu i odmah je podelili sa svima, a nizale su se kritike na račun starlete. Anđela Mitkovski, odnosno Anđela Veštica je napisala ljudima da zaprate njen profil na mreži gde prodaje gole slike i snimke, a filter je razbesneo mnoge.

Foto: instagram.com/_andjelavestica_
Pozvala sve da zaprate njen profil...

"Ovo je strašno", "Nije normalna", "Bolesno", samo su neki od komentara tviteraša.

Podsetimo, mesečna pretplata za njen sajt, na kojem objavljuje intimne fotografije, iznosi nešto više od 25 dolara (oko 2.500 dinara).

Foto: printscreen/onlyfans.com
Evo šta vas očekuje na Anđelinom profilu...

- Samo za jun mesec 41.757 dolara, a još nije gotov. Kad kažu 'što se blamiraš za 10 evra - napisala je Anđela pre nekoliko meseci u objavi na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading