MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ŠTA NJEN OTAC RADI: Pevačica objavila fotografije, pa se zahvalila bogu!

Autor:

Zabava

14.04.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović veoma je vezana svoju porodicu, a sada je otkrila i šta njen tata radi u slobodno vreme i bila je preponosna.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Todorović

Miličina sestra Anđela podelila je snimak njihovog oca koji hrani sve pse u komšiluku, a pevačica je preuzela:

- Moj tata je najbolji čovek na svetu - piše u objavi Milice Todorović.

- Moj tata koji nosi hranu i svim obližnjim psima koje zna, da svako dobije pomlao hrane, jer tako je fer, kaže... Nije fer da samo Nora i Didi jedu. Iako se, naravno, sve komšije brinu već o svojim ljubimcima poput nas, da ne razumete pogrešno... - napisala je Miličina sestra Anđela i dodala.

Foto: youtube.com/Milica Todorovic

- To je bilo i kad smo bili deca, nikada svi slatkiši nisu bili za nas, već su i sva deca u komšiluku morala da dobiju pomalo ili im ostavi da ih to sačeka kad dođu kod nas - dodala je sestra popularne pevačice.

Foto: youtube.com/Milica Todorovic

- Bože, hvala ti na ovakvim roditeljima, što su nas naučili kako biti dobar čovek, pre svega. Deca uče po modelu samo posmatrajući dela svojih roditelja, a mi smo imali najbolje modele, odnosno, primere na svetu. Volim vas - napisala je Miličina sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading