NISAM ČULA DA JE NEKA BILA VEZANA I PREBIJENA: Marijana Mićić sumnja u Milenine i Danijeline reči!

Autor:

Zabava

14.04.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditeljka Marijana Mićić, za razliku od svojih kolega koji su njena generacija, jedina je koja je izrazila sumnju u reči Milene radulović i Danijele Štajnfeld koje su optužile Miroslava Miku ALeksića i Branislava Lečića za seksualno zlostavljanje.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Iznela čudne stavove... Marijana Mićić

Marijana je u emisiji "Amidži šou" iznela veoma čudne stavove i najpre izjavila da nije postojala mogućnost da nju neko zlostavlja:

Pitale su me danas tvoje kolege da li sam imala slično iskustvo, ja sam rekla: "Da li ti ja ličim na nekog ko je mogao da bude zlostavljan na bilo koji način?"- rekla je ona, a onda iznela sumnju kada je reč o optužbama naših glumica na račun pojedinih muškaraca iz sveta glume za zlostavljanje.

Foto: Privatna arhiva, printscreen
Ne veruju im sve kolege... Danijela i Milena

- Mi ne znamo šta se desilo. Ja osuđujem svaki vid nasilja, verbalno, fizičko, kako god, ali ne treba da osuđujemo. Ipak su ti ljudi, bii krivi ili ne, etiketirani, obeleženi. Ako neka devojka izađe i kaže ja neću reći ona laže, nečega ima, a granicu ne znamo. Ne znaš da li je stvarno, ne znaš da li je zarad uloge, da li glume - rekla je ona.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ne veruje baš žrtvama... Marijana

Silovanje kao silovanje valjda znamo šta je - nadovezao se Ognjen.

- Ja nisam čula da je ijedna devojka rekla: "Da, on je mene prebio, vezao i silovao" - rekla je Marijana, pa se pravdala:

Svakako i da je rekla "ne" i to je nasilje.

Nešto kasnije Marijana je rekla i da žrtve silovanja treba to da kažu odmah.

Komentari (0)

Loading