MOJOJ PORODICI NANETA JE ŠTETA, NEĆU DA SLUŽIM ZA IŽIVLJAVANJE! Nina Radulović se napokon oglasila o optužbama protiv Lečića!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.04.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nina Radulović napokon se oglasila o slučaju koji je potresao region, a koji se odnosi na optužbe za silovanje koje se stavljaju na teret Branislavu Lečiću, njenom bivšem suprugu.

RepublikaFoto: Tanjug, youtube.com/pink.rs
Oglasila se bivša supruga Branislava Lečića

Nina je nedeljama ćutala ne želeći da se oglašava o slučaju koji je uzburkao javnosti iako su komentare davali i njeni roditelji i stali na Lečićevu stranu.

-Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju", poručila je Nina za "Story".

Podsetimo, nakon Danijele Štajnfeld, glumca Branislava Lečića za silovanje je optužila i koleginica Merima Isaković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Adam

09.04.2021 20:19

Ako ona neće da govori znači da nešto zna ali neće da priča. Onda je saučesnik u zločinu. Dete će sve zapamtiti, pročitati i videti na internetu. Žao mi deteta.

Odgovori 13 0
Brankica

09.04.2021 23:55

Svako neka snosiposledie sog činjenja. Puna podrška za Danijelu.Merimu Isaković i druge devojke, koje će se oglasiti....Vi ste žrtve. Ma koliko godina imale, glavu gore i pod hitno se obratiti sa prijavom MUP-u i izneti sve što vam se dešavalo.... Prekinite hrabro i dostojansteno tišinu. Želimo da od svih silovatelja i drugih napasniika, oslobodiimo Srbiju. Spasite mladje generacije ovog zla. Ne dozvolimo da ni jedna devojka, žena ne preživljava pakao, ne nosi doživotne traume....kao vi..Zauvek sa vama.

Bepa

10.04.2021 11:23

Офелијо Радуловић, спаси себе и своје дете. Реци истину или иди у манастир.