JEZIVO KRVOPROLIĆE: Poznati sportista UBIO PETORO LJUDI, PA PRESUDIO SEBI! Žrtve SUPRUGA I DVOJE DECE!

Autor: Republika

Sport

09.04.2021

19:40

Bivši igrač američkog fudbala Filip Adams počinio je petostruko ubistvo u gradu Rok Hil u Južnoj Karolini, posle čega je izvršio samoubistvom, pišu američki mediji.

pixabay.com
Pištolj (Ilustracija)

Ljudi su ubijeni hicima iz vatrenog oružja, a žrtve su sedamdesetogodišnji lekar Robert Lesli, njegova godinu dana mlađa supruga i dvoje dece – unuci bračnog para Lesli. Preminuo je i 38-godišnji Džejms Luis, a šesta žrtva napada je žena koja je prebačena u bolnicu i u životnoj je opasnosti.

Policija je posle pucnjave opkolila kuću Adamsovih roditelja u kojoj se on nalazio. Roditelji su evakuisani, ali je Adams oduzeo sebi život pucavši u glavu pištoljem.

Poznato je da su Adams i doktor Lesli bili u kontaktu ranije, da ga je Lesli lečio, ali okolnosti pucnjave nisu razjašnjene. Takođe, neki od poznanika Adamsa govorili su da je prethodnih godina imao mentalnih problema, a mnogi ukazuju da bi to mogla da bude posledica brojnih udaraca u glavu tokom profesionalne karijere u američkom fudbalu.

Adams (32) je u NFL bio od 2010. godine, kada su ga u sedmoj rundi drafta birali San Francisko Fortinajnersi. Potom je igrao za Nju Ingland, Sijetl, Ouklend, ponovo Sijetl, Njujork Džetse i Atlanta Falkonse.

 

Komentari (0)

Loading