BAJDENOV SIN HTEO DA UBIJE DEVOJKU?! Procurio neviđeni skandal, tajna služba sakrila pištolj Hantera Bajdena da ne bi ugrozio očevu kampanju

Autor: Republika

Svet

27.03.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni svetski mediji bruje o tome da je Hanter Bajden, poznat po raznoraznim skandalima, 2018. izazvao ozbiljan incident zbog kog je njegova tadašnja devojka i udovica njegovog brata Boa, Hejli Bajden, bacila pištolj u kantu za smeće jednog supermarketa kako ne bi naudio sebi ili njoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden sa sinom Hanterom Bajdenom 

Hanter Bajden (51), sin američkog predsednika Džoa Bajdena, poznat po brojnim skandalima i tome da se godinama borio sa zavisnošću od droga, umalo nije potpuno uništio karijeru svog oca 2018. kada je pokušao da pištoljem naškodi sebi i svojoj tadašnjoj devojci Hejli Bajden, udovici svog brata Boa koji je 2015. preminuo od raka mozga. 

Hanter je, naime, u vreme kada je aktuelni šef SAD uveliko počeo sa kampanjom za predsedničke izbore 2020, imao incident sa devojkom Hejli u automobilu u rodnom gradu Vilmingtonu u Delaveru. Tada je Hejli iz kasete automobila izvadila Hanterov pištolj i bacila ga u kantu za đubre ispred Jansen marketa. Iako detalji incidenta nisu obelodanjeni, i Hejli i Hanter su kasnije tvrdili da je ona to učinila iz straha da će Bajdenov naslednik nauditi sebi, međutim, policija sumnja da je ona zapravo strahovala za sopstveni život.

Da slučaj bude zamršeniji, nakon što je oružje izbačeno iz vozila ono je iz kante nestalo za svega nekoliko minuta, pa mediji sumnjaju da su upravo u tome glavnu ulogu imali pripadnici tajne službe. Oni su, kako se navodi, uklonili pištolj kako incidentna situacija ne bi usred početka Bajdenove borbe protiv Donalda Trampa naštetila ugledu tada još nezvaničnom predsedničkom kandidatu demokratske stranke. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hanter Bajden (levo) sa sadašnjom suprugom Melisom i sinom otišao sa ocem na vikend-odmor 

Njujork post, pozivajući se na dobro obaveštene izvore u Tajnoj službi SAD, objašnjava da pripadnici te organizacije imaju obavezu da doveka čuvaju sve bivše predsednike Amerike, kao i članove njihovih porodica, što za potpredsednike nije slučaj. Međutim, Bajden je drugi čovek SAD bio do 2017. i to u administraciji Baraka Obame, što je, kako se ističe malo vremena od kraja mandata "pa postoji mogućnost da su agenti i dalje bili aktivni u zaštiti porodice Bajden"

- Ukrala mi je pištolj iz kasete, bacila ga u đubre i rekla mi da je moj problem da vidim šta ću sa tim. Kada su pripadnici FBI i tajne službe došli na mesto incidenta ona je ispričala kako se plašila da ću da povredim sebe jer sam bio pod dejstvom alkohola i droge. Rekla je i da se plašila za decu - ispričao je sam Hanter Bajden u poruci poslatoj novinarima Politika. 

Napali Bajdena jer neće da boravi u Beloj kući

Američka javnost žestoko je ove nedelje osudila predsednika Džoa Bajdena koji svaki slobodan trenutak koristi da bude van Bele kuće i otputuje u svoju kuću u Vilmingtonu. To mu je posebno zamereno jer putuje usred pandemije koronavirusa, pa je po pitanju kritika morala da se oglasi njegova portparolka Džejn Psaki. 

- Predsednik živi u Vilmingtonu, tamo je njegov dom. To je mesto gde živi već mnogo, mnogo godina. I kao što znate, kao i bilo koji drugi predsednika Amerike pre njega, on za takva putovanja koristi privatni avion "Er fors uan" - naglasila je Psakijeva.   

Kasnije je dodao da su policajci sve vreme aludirali na to da se Hejli zapravo plašila za sopstveni život. 

- U panici se vratila do kante i shvatila da moje 38-ice nema. Oboje smo se us.ali od straha. Šta će biti ako budem deo federalne istrage?! Nije mi bilo sve jedno. To je istina - priznao je Hanter, dok su iz Tajne službe za Politiko negirali bilo kakvu umešanost u incident. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hanter Bajden je bio velika podrška ocu tokom kampanje 

Podsetimo, Hanter je Bajdenov sin iz prvog braka sa Nejlom Hanter Bajden koja je davne 1972. poginula u saobraćajnoj nesreći. Tada je stradala i njihova ćerka koja je imala tek godinu dana, dok su Hanter i njegov mlađi brat Bo preživeli tragediju. Bo je, međutim, umro 2015. usled teške bolesti, da bi njegova supruga Hejli ubrzo ušla u vezu sa Hanterom.

Hanter je, inače, vezu sa Hejli počeo u vreme razvoda sa suprugom Kejltin sa kojom je bio 24 godine. Razveli su se nakon što ga je ona optužila da je na stotine hiljada dolara njihovog bogatstva spiskao na drogu, prostitutke i žurke s orgijama. Par ima troje dece. 

Sa Melisom, aktuelnom suprugom, sin američkog predsednika venčao se 2019, malo nakon kontroverzne i burne veze sa Hejli. Sa Melisom ima dvanaestomesečnog sina. 

 

   

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading