DEVOJČICA NIJE SVESNA SVOG TELA: Đorđe David tvrdi da se postavlja kao otac, a savetuje takmičarke OVAKO!

Autor:

Zabava

13.04.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David redovno se u javnosti ističe čudnim izjavama. I dok je nedavno javno priznao da žestoko kritikuje kandidate na šta oni moraju da budu spremni, sada je šokirao savetima koje daje mladim takmičarkama.

Foto: instagram.com/djordje_david
Đorđe David šokirao čudnim savetima...

Jovana Milojević (19) kojoj je u ovom takmičenju mentor upravo Đorđe, iznenadila je provokativnim stajlingom s obzirom na to da se na sceni pojavila samo u sakou sa kožnom podvezicom na nozi zbog čega je bila veoma nervozna, a što je primetila i Ana Bekuta:

- Ne znam da li se zbog tog sakoa ne osećaš baš najbolje... Opusti se - posavetovala ju je pevačica.

- Hoću, obećavam- poručila je nervozno Jovana, a potom se umešao njen mentor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Bilo joj je neprijatno... Jovana Milojković

- Ja imam bukvalno ulogu oca sa devojčicama koje su u mom timu, a imaju 17, 18 ili 19 godina. To su ozbiljni pubertetski problemi, odnosno zakasneli pubertet - objasnio je Đorđe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Posavetovao je Đorđe...

- Jovana je devojčica koja apsolutno nije svesna svog tela, izgleda i tako dalje, što scena zahteva. Ja ti se samo na jednom zahvaljujem: iako znaš da je to za tvoje pojmove prekratko, ti nijednog momenta nisi uradila ono što prezirem, a to je da nešto povučeš naniže...- dodao je David u "Zvezdama Granda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading