GLUMAC NIJE SANJAO DA ĆE GA ZADESI SLIČAN SCENARIO: Lečić svoju sudbinu predvideo u filmu!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

12.04.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovor između Leke i Bore Todorovića 2003. u trileru "Profesionalac" poklapa se sa sadašnjim dešavanjima u životu glumca

Foto: youtube.com/ K1 Televizija
Branislav Lečić

Nakon što je nekoliko srpskih glumica izašlo u javnost sa tvrdnjama da ih je kolega Branislav Lečić silovao ili napastvovao, oko svega se podigla velika prašina. Ipak, malo ko je mogao da se seti činjenice da je Leka svoju sudbinu, po svemu sudeći, predvideo još 2003, kada je zaigrao u kultnom filmu "Profesionalac" zajedno s kolegom Borom Todorovićem.

Naime, glumac u ovom trileru tumači jednu od glavnih uloga, lik Teodora Teja Kraja, zajedno sa Todorovićem u ulozi Luka Labana, koji ga je godinama špijunirao iz političkih razloga, pa je, između ostalog, javnosti otkrio da je Teodor (Lečićev lik), u svom kabinetu pravio orgije i, navodno, zlostavljao studentkinje.

"Što mi smeštate takva orgijanja, šta je razlog"- pita Leka u filmu

U sceni dok razgovaraju u Lečićevom kabinetu Branislav traži da mu Bora objasni zbog čega je u javnost pustio informacije o njegovim nedelima.

"To je, jednostavno, moralo da se desi. Ti si bio hit! Dva meseca si na svim naslovnim stranama"- rekao mu je Bora u filmu

- Znači, Luka, vi ste mi smestili ovu priču o orgijanju i zavođenju studentkinja u mom kabinetu? Zbog čega ste to uradili? Šta je razlog da mi smestite takva orgijanja - pita Branislav kolegu u filmu, koji mu objašnjava da ga je ta priča vinula na naslovne strane svih štampanih medija.

- To je, jednostavno, moralo da se desi. Ti si bio hit! Dva meseca si na svim naslovnim stranama - kaže Bora kolegi u filmu.

Lečića u filmu optužuju za orgije i zlostavljanja u kabinetu, zbog čega je završio na svim naslovnicama

Nakon 18 godina, čuvena scena iz filma pretvorila se jezivu stvarnost, zapravo od trenutka kada je glumica Danijela Štajnfeld konačno otkrila ime kolege koji ju je 2012. navodno silovao u svom automobilu. Posle nje se oglasila i Merima Isaković, koja tvrdi da ju je glumac napastvovao u svom stanu još dok su bili kolege na fakultetu.

Foto: Printscreen

Branislav neće javno da komentariše Merimine optužbe, već isključivo na sudu

- Lečić je prošao poligraf nakon što ga je Danijela optužila da ju je silovao, ali od tada ne miruje. Svestan je da je sve otišlo predaleko, da ga mnogi osuđuju, ali se nada da će istina da izađe na videlo preko sudskih organa. Skoro je sedeo u kafiću sa mnom i s jednim našim prijateljem, pa smo se šokirali kad nas je podsetio na film "Profesionalac". Leka je tada glumio čoveka koga su špijunirali i kom su smeštali afere, silovanja i orgije, a evo, posle 18 godina to mu se i desilo! To je odličan film, nema ko ga nije gledao, pa sad zamislite da vam se dogodi takav scenario, koji može da upropasti život, ako već i nije - priča za Srpski telegraf izvor blizak glumcu koji je insistirao da mu ne spominjemo ime, pa je dodao:

- Leka neće sigurno da se oglašava i komentariše izjave Merime Isaković. Sve što treba da uradi, uradiće preko suda. Ne treba mu javnost da bi se odbranio - rekao je izvor za naš list.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Branislavom, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na naše pozive niti je odgovarao na poruke.

Leka se konsultovao sa timom advokata

Glumac Branislav Lečić, kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a Merima Isaković za seksualno napastvovanje, želi da zaustavi priče da je seksualni manijak i nasilnik, pa se, kako smo saznali, sada konsultovao sa svojim timom advokata da bi video šta je najbolje da uradi povodom tvrdnji Isakovićeve. On je, navodno, odlučio da se zasad javno ne oglašava, već će sa advokatima da donese odluku i rešenje za to šta je najbolje da uradi da bi skinuo ljagu sa svog imena. Pravni zastupnik je, navodno, savetovao glumca da je najefikasnije da tuži Štajnfeldovu i Isakovićevu za vređanje časti i iznošenje neistina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

12.04.2021 19:26

Silovatelj da podnese tužbe? Ovi advokati nisu ljudi.

Odgovori 15 2
Davor

12.04.2021 20:27

Sve se vraća, sve se plaća.