SAZNAJEMO KADA JE LEČIĆ SILOVAO DANIJELU ŠTAJNFELD: Sarađivali su zajedno na predstavi, a onda je počeo njen košmar!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.03.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje glumice Danijele Štajnfeld, koje je otkrila Višem javnom tužilaštvu, da je je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić silovao,odjeknulo je danas medijima, a onda je klupko ove užasne situacije polelo da se odmotava.

Foto: youtube/tv sarajevo
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić

Kako saznajemo, napastvovanje se desilo tokom 2012. godine. Skoro deceniju mlada glumica Danijela Štajnfeld ćutala je o gnusnim stvarima koje je pretrpela od starijeg kolege Branislava Lečića.

Ono što je još strašnije jeste da su njih dvoje samo par meseci ranije zajedno radili na predstavi " Dnevna zapovest" koja je imale premijeru krajem 2011. godine u Beogradskom dramskom pozorištu.

U ovoj predstavi Lečić igra strogog oca, oficira u penziji, njegove sinove Petar Benčina i Vladan Milić, a devojku starijeg sina, koja unosi promenu u njihov svet Danijela Štajnfeld.

Podsetimo, danas u toku dana oglasili su se i iz Tužilaštva i potvrdili navode da je glumica za počinioca zlodela navela upravo Lečića:

-U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela. Kao učinioca je navela Branislava Lečića - rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Ivana Rakočević, navodeći da su dalje provere u toku i da se radi na prikupljanju dokaza.

Podsetimo, glumica je u avgustu prošle godine u medijima ispričala da ju je silovao "moćnik iz filmske industrije", pre četiri i po godine, nakon čega se odselila u Ameriku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading