Zakazana sednica Kriznog štaba: Na stolu važne odluke!

Autor:

Vesti

22.03.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredna sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa biće održana u sredu, u 8 sati.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Članovi će najpre analizirati epidemiološku situaciju i efekte mera koje su na snazi, a zatim odlučivati o daljim koracima, piše Telegraf.

Juče su obavljene konsultacije između medicinskog dela Kriznog štaba i premijerke Ane Brnabić, nakon kojih je odlučeno da ugostiteljski objekti i tržni centri ostanu "zaključani" a da druge delatnosti pod određenim merama nastave da rade.

Svi objekti prodaje hrane i ustanove kulture - bioskopi, pozorišta, galerije i biblioteke, mogu da rade do 21 čas, svi ostali objekti do 20 časova, uz poštovanje određenih uslova.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, svi objekti koji budu otvoreni moraju obezbediti poštovanje mere od minimum devet kvadratnih metara po osobi ili posetiocu, a izuzetak su fitnes klubovi, spa centri, teretane i slično gde mora biti obezbeđeno šesnaest kvadratnih metara po osobi.

Od danas je i pojačan inspekcijski nadzor poštovanja mera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading