NIJE ZASLUŽIO DA GA POMINJEM, A SAŠA JE PRAVI OTAC! Suzana Popović o sinu iz prvog BRAKA, a nikada ne biste pogodili GDE RADI!

Autor:

Zabava

10.04.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Popović u braku je sa direktorom "Grand produkcije" Sašom Popovićem preko 40 godina, ali iza sebe ima neuspeli brak, u kojem je dobila sina Danijela.

RepublikaFoto: printscreen
Prema Danijelu kao pravi otac... Saša i Suzana Popović, Danijel

Prvi brak Suzane Jovanović trajao je svega sedam meseci, a pevačica je tada imala 18 godina.

Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku, ističe da je Danijel i više nego njegov sin - rekla je Suzana.

Pevačica je otkrila da Danijel ne želi nista da čuje o svom biološkom ocu, o njegovom odnosu sa Sašom, ali i gde je trenutno zaposlen.

Foto: printscreen
Suzanin sin iz prvog braka... Danijel

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u „Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jenog dana biti divan suprug - rekla je Suzana.

Pored toga što se pokazao kao dobar otac, Saša je i muž za poželeti, uzimajući u obzir da planira iskeširati 100.000 evra za Suzanine nove pesme i spotove.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading