ODBIJANJE MUŠKARCA OPRAVDAVA NAPAD NA ŽENU, TO SU BILE LUDE GODINE: Glumac izjavom ŠOKIRAO javnost!

Autor:

Zabava

10.04.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac opravdao Lečićevo nasilje koje se navodno desilo pre 43 godine!

RepublikaFoto: printscreen
Tekst potpisa

I glumac Enver Petrovci prokomentarisao je tvrdnje Merime Isaković da je silovana od strane Branislava Lečića.

- Kada sam pročitao bilo mi je veoma teško, jer su mi i ona i Leka bili veliki prijatelji. Za njega nikad nisam ništa loše čuo i da je išta loše uradio, a Merima je neko koga obožavam. Znam da ona ne bi lagala. Čak da Merima i nije pristala na to, znam da bi on stao- istakao je Petrovci gostujući na TV "Prva".

On je prokomentarisao ispovest Merime , ali i odgovor Lečića koji tom prilikom traži oproštaj od glumice, te je istakao da veruje u istinitost sa obe strane.

Foto: printscreen
Opravdao Lečica... Enver Petrovci

- Verujem da je sve tako bilo, i da je Lečić od srca tražio oproštaj. Apsolutno. On je fino vaspitan čovek. Ne zaboravite, on je imao 20 godina. To su mlade godine. Ako žena konstantno odbija muškarca, postaje kritična situacija da onda muškarac može i da je napadne- rekao je Petrovci.

Komentar, sa pravne strane, dala je i sudija Višeg javnog suda u Novom Sadu Ivana Josifović, te otkrila da li bi svedočenje Merime Isaković moglo da ima dodatnog uticaja za podizanje optužnice protiv Branislava Lečića.

- Kod nas može da bude svedok svako ko ima relevantna saznanja, a koja su to saznanja, to će potvrditi organ postupka. Njeno svedočenje može biti značajno za kaznu. Za optužnicu je potreban ipak viši stepen verovatnoće- rekla je Josifović pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com
Još jedna glumica koja je optužila Lečića... Merima Isaković, Branislav Lečić

- Svi se borimo protiv nekog vida nasilja, ali da bismo tome stali na put, moramo reagovati blagovremeno. Snimak da bi bio dokaz u sudskom postupku mora biti pribavljen na zakonit način. Dolazimo u situaciju da su se u javnosti pojavili snimci na osnovu kojih su svi zauzeli ovu ili onu stranu. Dilema se otkanja ako se prijavi odmah. Takvim postupanjem otklanjamo svaku sumnju i dilemu- istakla je.

Podsetimo, Isakovićeva je opisala do najsitnijih detalja kako je Branislav Lečić pokušao da je siluje. Glumica je ranije izjavila da je spremna i da svedoči protiv Lečića, kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading