SA NJIM JE IZGUBILA NEVINOST: Šokantno otkriće o Vesni Zmijanac

Autor: Republika.rs

Zabava

09.04.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac izgubila je nevinost sa ovim čovekom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vesna Zmijanac je sa ovim čovekom izgubila nevinost...

Stalno se spekuliše o diplomama naših estradnih zvezda, nama je za oko upala Vesna Zmijanac.

Ova pevačica ima završenu samo osnovnu školu, ali je srednješkolsko obrazovanje nadoknadila uz pomoć profesora matematike sa kojim je izgubila nevinost:

- Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Ni ona nema diplomu srednje škole...

Kako prenosi "Mondo" osim Vesne, završenu srednju školu nemaju ni Edita Arandinović, Aleksandra Prijović, Ljuba Aličić, Era Ojdanić,Zorica Marković, Zlata Petrovć i Hasan Dudić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

09.04.2021 20:16

Babac zaboravio pa imenuje onog koji najbolje odgovara.

Milan M

10.04.2021 13:27

Period od 1972 do 1975 kada je maloletna pevala po kafanama a majka razvedena zivela u Austriji. Ispala, veliki čovek za razliku od današnje omladine koja kada krene stranputicom retko ispliva