VANJA OTKRILA SVE TAJNE "ZVEZDA GRANDA": Pevačica koja je diskvalifikovana zbog Karleuše progovorila o psihološkim posledicama koje ima zbog takmičenja!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.04.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Knežević progovorila je dešavanjima iza kulisa u Zvezdama Granda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević je progovorila o psihičkoj torturi u "Zvdezdama Granda"

Mlada pevačica Vanja Knežević, koju je proslavio skandal u emisiji "Zvezde Granda", u koji je bila uključena i Jelene Karleuša.

Prašina oko toga sada se slegla, a Vanja je za "Blic" dala intervju o dešavnjima iza kulisa u toj emisiji.

- Na sceni pokušavamo da budemo što smireniji, ali je to nekada veoma teško, teško je suzdržati se, ja sam eto zaplakala, trudila sam se da ne zaplačem, da ne pokažem emocije, međutim to je bilo jače od mene, i mislim da bi svaka osoba, koliko god bila jaka emotivno, zaplakala na onakve stvari jer ono je nešto na šta takmičar koji ima smao 18 godina mora da reaguje. Ali ajde što je to meni bilo tako emotivno na sceni, ja sam i iza scene doživljavala takav stres, da su moji roditelji, gledajući sve to, poželeli da ja zapravo odmah odustanem od svega toga jer ne žele da gledaju svoje dete da prolazi takav vid torture- rekla je Vanja i dodala:

 

 

- Svima nam je bilo podjednako stresno, nažalost ta situacija ne jenjava, i sada kada sam pogledala sve emisije, vratila sam sve u glavi i dobila sam neku sliku, još strašniju, valjda ne možeš sve da osetiš, a da ne pogledaš emisije, a to idalje ne jenjava. Ja idem u medicinsku školu, imam testove i odgovaranja, ovo je sve veliko psiičko opterećenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading