SEVE MANIPULIŠE DETETOM! Pevačica tužila policiju, hoće sina da izbriše iz Srbije!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

09.04.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kojićeva želi da se maloletnom Aleksandru oduzme srpski pasoš, državljanstvo i boravište u našoj zemlji iako je sama dala saglasnost za to.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina sa sinom Aleksandrom

Pre nekoliko godina Severina je preko advokatske kancelarije "Turlakov" tražila da se adresa njenog sina maloletnog Aleksandra Popovića u Srbiji, u Vršcu, pasivizira. Pevačica na sve načine pokušava sina da izbriše iz Srbije!

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, razlog tome je da, ukoliko presuda postane pravosnažna u Hrvatskoj da dete živi s ocem, a u presudi se ne kaže gde će živeti, već se podrazumeva tamo gde otac ima prebivalište.

- Kako bi sprečila da se postupak vodi po prebivalištu deteta, Vršcu u ovom slučaju, Severina je isplanirala da spreči da Milan može da pokrene postupak u Srbiji. Ona hoće Popoviću da uskrati mogućnost da pokrene bilo koji postupak vezan za dete u Srbiji i da sina Aleksandra bukvalno izbriše iz Srbije. Računa da će joj lakše biti da se svaki spor vodi u Hrvatskoj, gde će moći pomoću raznih kontakata koje je tamo stekla da ostvari povoljniji položaj za sebe pred sudom - kaže naš izvor.

Severina želi da se svaki spor vodi u Hrvatskoj, gde će moći pomoću raznih kontakata da ostvari povoljniji položaj za sebe pred sudom

Kako dalje saznajemo, MUP Srbije odbio je Severinin zahtev da pasivizira maloletnom Aleksandru adresu:

- U obrazloženju MUP na pevačicin zahtev navodi se da Aleksandar Popović, kao srpski državljanin, mora da ima prebivalište u Srbiji. Takođe se navodi da maloletnik mora da ima adresu boravka u Srbiji, u Vršcu, gde je prijavljen i njegov otac Milan. Iako je maloletni Aleksandar hrvatski i srpski državljanin, te ima dvojno državljenstvo, kada pređe granicu Srbije, on je srpski državljanin i za njega važe pravila kao i za sve druge državljane Srbije.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Severina i Milan Popović

Pevačica ni tu nije stala pošto je želela po svaku cenu svom sinu da oduzme srpski pasoš, pa se žalila i sudu, koji je njen predlog odbacio. Severina je sve vreme potencirala da je njen bivši muž bez njene saglasnosti izvadio srpski pasoš, što se u policiji proverilo i dokazalo da pevačica opet manipuliše i ne govori istinu.

- Severina je izjavila kako navodno nikada nije dala advokatu saglasnost niti je ikada potpisala da Aleksandar može da se prijavi u Srbiji, što nije istina. Ona je navela kako joj je Milan tada poturio da potpiše blanko papir, a kako ona, navodno, i nije znala šta potpisuje i tada je rekla da je ispala glupa što mu je verovala, što takođe nije istina. Njih dvoje, dok su bili u braku, zajedno su se dogovorili da dete zbog čestog putovanja u Srbiju dobije i srpsko državljanstvo da ga ne bi svaki put prijavljivali kada dođu. Međutim, ona je to očigledno zaboravila, ali policija nije. Detetov pasoš je izvađen legalno, o čemu je Milan dostavio i potvrdu policije - kaže izvor.

Seve želi da predstavi kako je Milan Popović prevario iako je samostalno pristala i potpisala saglasnost

Nakon svega toga Severina se ponovo žalila sudu, ali sud je potvrdio odluku MUP da se ne pasivizira adresa maloletnog Aleksandra Popovića. Kako smo saznali, sada se pokreće upravni postupak, gde Severina Kojić tuži MUP Srbije zbog toga što smatra da je on doneo pogrešnu odluku. Ona se na ovu odluku žalila i u Hrvatskoj.

Prijava odbačena 2016.

Severina je protiv Milana Popovića podnela krivičnu prijavu koja je odbačena u Hrvatskoj 2016. Ona je njega i još jednu ženu tužila zbog pokušaja da lažiraju isprave.

 

Pevačica sada na sve načine pokušava da detetu oduzme pasoš i državljanstvo, na koje je samostalno pristala. Ona želi da predstavi kako je Milan Popović prevario i kako ona nije znala šta potpisuje kada je dala saglasnost da dete može da ima srpsko državljanstvo i prijavu u Srbiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading