(FOTO) SEVERININO NOVO POSRNUĆE: Prvo smo svi već GLEDALI, a sada je pevačica ponovo problemu!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.03.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severini poslednjih godina očigledno ne cvetaju ruže ni na jednom polju, te srlja iz jedne, u drugu grešku.

Foto: youtube.com/Domace Emisije
Severina

Naime, hrvatska pevačica je poslednjih godina očigledno mao izgubila kompas u životu, te se sve oko nje obrušava kao kula od karata. 

Severina je prvo prekinula saradnju sa dugogodišnjim timom saradnika, potom je njen brak sa Igorom Kojićem potpuno propao, iak osu dugo pokušavali da to prikriju u javnosti.

Sada ju je očigledno otkačila i venčana kuma Andrea Čermak. Ova lepotica proslavila je rođendan i detalje podelila na društvenim mrežama, ali od Seve ni traga ni glasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Andrea je proslavila rođendan u društvu Nine Badrić i Izabel Kovačić,a putem video poziva priključila im se i Vanja Modrić. Severine nema na ovom slavlju, a nije joj čak ni putem društvenih mreža čestitala rođendan kao što je to činila ranijih godina.

Hrvatski mediji pišu da je očigledno došlo do pucanja kumstva. 

Podsetimo, Andrea je kumovala Severini na venčanju sa Igorom Kojićem. 

Inače, podsetimo, posletnji put kada je Severini išlo ovako loše bilo je nakon što je njen erotski snimak ugledao svetlost dana i ceo region video njene veštine u krevetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading