SEVERINA SKRNAVI RELIGIJU! Pevačicu napali zbog fotografija: Ovo je sekta, bogohiljenje!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.03.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina našla se na udaru zbog kontroveznih fotografija zbog kojih su joj poručili da skrnavi religiju i da je treba zabraniti.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina

U poslednje vreme pevačici Severini ne cvetaju ruže ni na polju ljubavi, ni na polju karijere. Čini se da su joj sada i najverniji fanovi okrenuli leđa zgroženi njenim postupcima.

Naime, atraktivna Hrvatica na sruštvenim mrežama objavila je set fotografija koje je uradila u saradnji sa umetnikom Dimitrijom Popovićem i najavila nastavak saradnje.

-Jedan od naših najcjenjenijih slikara, čije slike imaju posebno mjesto u Vatikanu i jedini koji je s ovih prostora imao izložbu zajedno s Dalíjem. Imala sam sreću s njim surađivati 2010. na njegovom opusu “Salome”, a uskoro će imati izložbu “Biblijske žene”, na kojoj ponovo surađujemo. Ovaj put kao Marija Magdalena. Dragi Dimitrije, želim Vam sve najljepše povodom rođendana... Vidimo se na izložbi - napisala je Seve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Međutim, umesto očekivanih pohvala, ona je dobila salve uvreda. Svi su zgroženi ovakavim njenim postupkom, te su joj poručili da je to sekta, bogohuljenje, kao i da je treba zabraniti. Mnogi smatraju da skrnavi veru.

Pevačica se ovim povodom još nije oglasila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

07.03.2021 14:03

Severina je nemoralna žena a ne Marija Magdalena.