(FOTO) PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE JELENE BIN DRAI: Ova lepotica je razotkrila srpsku bogatašicu!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.04.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena bin Drai, bivša mis Jugoslavije vešto krije svoj privatni život i malo cartvo koje ima u Dubaiju. Ipak, nedavno je otkriveno da je ponovo trudna, a objavljena je i njena prva fotografija u blagoslovenom stanju.

Foto: instagram.com/jelenabindrai
Jelena bin Drai

Jelena ne voli mnogo da otkriva svoju intimu, a javnosti nikada nije prikazivala svoje troje dece koje ima sa šeikom Said bin Draiom. 

Ipak, lepe vesti o prinovi je poželela da objavi sa svojim fanovima iz Srbije 

-Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice – izjavila je Jelena za Blic.rs a potom na pitanje da li je u tropskom Dubaiju vladalo uzbuđenje zbog dolaska četvrtog člana, kaže:

Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice - rekla je oduševljeno Jelena.

Sada je objavljena i prva fotografija ponosne trudnice. Nju je objavila dizajnerka Biljana Tipsarević koja se  godinama druži sa Jelenom i nedavno je bila kod nje u poseti.

Foto: instagram.com/biljanatipsarevic
Prva fotografija trudne Jelene bin Drai

Društvene mreže su izgorele nakon ove objave, a Jelenini fanovi su oduševljeno komentarisali da blista u trudnoći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading