NIKAD SE NE BIH ODREKAO SARADNJE SA NJIM: Ovaj KOLEGA stao uz LEČIĆA!

Autor:

Zabava

08.04.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Lepomir Ivković prokomentarisao je optužbe protiv svog kolege.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Stao uz Lečića... Lepomir

- Zaprepašćen sam onim što sam pročitao. Merima je moja klasna koleginica, izuzetno je cenim i poštujem i bio sam jako tužan nakon nesreće koja je je zadesila posle filma "Jovana Lukina", gde je jedva preživela. Radi se o divnoj osobi i divim se svemu što je preživela i prebrodila nakon toga - istakao je Ivković.

Osvrćući se na njene navode da ju je Lečić silovao, rekao je da se slaže sa izjavama pojedinih kolega te da "ne može nikog da osudi, dok sud to ne dokaže".

- Ne mogu nikoga osuditi za neko delo, dok to istražni organi ne utvrde. Radio sam neke projekte sa njim i nikad se ne bih odrekao saradnje s njim. Smatram da je progrešno što su neke kolege odbile da rade s Lečićem - objasnio je glumac.

RepublikaFoto: Youtube/ Bojan Rajević/RTS
Sve je šokirala svojim priznanjem... Merima Isaković

Merima je još jedna glumica koja je optužila Branislava Lečića za silovanje, a taj čin, prema njenim navodima, desio se kada je imala 18 godina.

- Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja- napisala je Merima Isaković.

Isaković je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda Jugoslavije i imala je naslovnu ulogu u filmu „Jovana Lukina“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

08.04.2021 14:17

Podržava nasilnika? Šta kažu građani na podrške silovatelju? Hoćemo mi da podržavamo njihove projekte i firme koje budu finansirale njihove projekte?