DEVIN EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU.RS: Isteraću ovo do KRAJA i očekivao sam da se Miroslav neće pojaviti!

Autor: Vanja Pejić

Zabava

08.04.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje po tužbi Devina Antonovića koji zahteva od pevača Miroslava Ilića da prizna očinstvo, nastavljeno je danas u Palati Pravde.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suđenje se nastavlja... Mirjana, Miroslav i Devin

I dok se Miroslav Ilić ponovo nije pojavio, tužilja Mirjana Antonović i njen sin Devin prisustvovali su ročištu. Devin koji želi samo da se utvrdi očinstvo, prvi put je progovoiro za Republika.rs i otkrio da o slučaju ne sme da govori, ali da je znao kako će ovaj dan odvijati:

- Nisam očekivao da će ići u ovom pravcu, ali eto. Moramo sada ovo da doteramo do kraja. Miroslavu nemam šta da poručim. Ja sam i očekivao da se danas neće pojaviti - kazao je Devin.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Želi da istera sve do kraja... Devin Antonović

S druge strane, njegova majka Mirjana bila je veoma razočarana i nije želela mnogo da govori, a njihov advokat:

- U ovom delu saslušana je Mirjana, to je sve što mogu da vam kažem. A proces traje godinama zbog niza objektivnih okolnosti, znači nije greska suda, nije do nas, i sami vidite kakva je situacija. Bilo je dosta žalbu u toku postupka, postupak traje. Ne možemo da kazemo da je iko kriv.Niti je ičija želja da se postupak odugovlači -izjavio je advokat Mirjane i Devina Antonovića i dodao da ne postoji mogučnost da bilo ko natera Miroslava Ilića da se pojavi:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bori se da dokaže da je njen sin i Miroslavljev... Mirjana

- Ne postoji mogućnost da vas neko natera da dođete, osim ako se radi o krivničnom postupku. Što se tiče pravičnog postupka, ne postoji mogućnot da vas neko prinudi. To je vasa slobodna volja da li ćete se odazvati ili ne. A postupak je u toku, neće se danas završiti. Nastavlja se za saslušanjem svedoka. U toku je saslušanje parničnih svedoka - naveo je advokat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Željko

08.04.2021 11:58

Sud treba da obezbedi materijal za DNK i presudi po pravdi.

Pavle

08.04.2021 13:00

Miroslav ne priznaje sina doktora a drugog sina kriminalca podržava.

Meri

08.04.2021 16:23

Ovo teba u Ginisovu upisat. U istoriji čovečanstva prvi put: SIN, KOJI JE IMAO UPISANOG OCA do smrti dotičnog oca, u tridesetim godinama traži DNK drugog oca i to sudskim putem, sa mamom! Sud treba da ih oboje kazni i sina i majku. Jer, gde su bili pre? Ma...

Nina

11.06.2022 18:47

Meri je u pravu, mogla je mirjana ranije da tuži miroslava ali se udala i muž priznao Devina, a kad je umro ajde da Devin nasledi još jednog oca!