MIRJANA I DEVIN U SUDNICI: Miroslava ne očekujem, ali POBEDU DA!

Autor: Vanja Pejić

Zabava

08.04.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana i Devin Antonović stigli su u Palatu pravde i čekaju početak ročišta s Miroslavom Ilićem povodom utvrđivanja očinstva.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mirjana Antonović sa advokatom...

Miroslav Ilić ponovo se nije pojavio na suočavanju sa Mirjanom i Devinom na ročištu koje je zakazano ovoga jutra za 9 časova. S druge strane Mirjana i njen sin jesu i za Republika.rs otkrila je šta očekuje:

- Ne očekujemo puno, ne očekujemo Miroslava definitivno. Ali očekujemo da se ovo što pre završi i pobedu normalno - kratko je kazala Antonovićka dok je njen advokat zaključio da se i dalje ipak ništa ne zna. 

Podsetimo, Devin Antonović tužio je pevača Miroslava Ilića kako bi ga priznao kao sina. Ilić je na prethodnom ročištu odbio da priloži svoj uzorak DNK kako bi se utvrdilo da li je on Devinov biološki otac. Sada se čeka odluka suda o tome da li će naterati Miroslava da priloži svoj uzorak kako bi presuda bila doneta. 

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Čeka se ishod suđenja...

Miroslav i Mirjana 80-ih su bili u vezi iz koje su dobili sina, međutim pevač ga nikada nije priznao, a sada negira očinstvo u potpunosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

08.04.2021 09:20

Podrška Miroslavu.Gospođa i njen kerić traže novi izvor finansija.

Nebojša

08.04.2021 13:22

@Ivan - Nema Miroslav nikakve pare niti mu oni traže. Ali traže pravdu. Miroslav ne priznaje sina doktora a podržava i priznaje sina krimosa.

Željko

08.04.2021 12:12

Majkai sin lepo izgledaju. Kao brat i sestra.