OTIŠAO JE SADA KOD CUNETA GORE DA SE DRUŽE: Nada Topčagić otkrila o POČECIMA sa Tozovcem!

Autor:

Zabava

06.04.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić jedna je od mnogih koji su se danas oprostili od legendarnog Tozovca.

Foto: printscreen
Oprostila se od Tozovca... Nada

Predrag Živković Tozovac preminuo je danas u 85. godini nakon teške borbe sa korona virusom. Njegova smrt svima je teško pala, a Nada Topčagić otkrila je kako se osećala nakon što je saznala ovu vest.

- Saznala sam malopre za Tozovca, mrtva sam. On je bio jedan kvalitetan čovek, ljudina, veliki kolega, pevač, umetnik. Nisam mogla da verujem da je preminuo, pisalo je da se oporavlja, mislila sam da će uspeti ovo da prebrodi. Ne mogu da dođem sebi. Moji počeci su bili sa Tozovcem, on me je uvek hvalio, davao mi je komplimente. On je meni govorio: „Ti si mangup pevač”. Stvarno mi je žao, eto, otišao je sada kod Cuneta gore da se druže. Mnogo je kolega otišlo, za njega sam mislila da će sve ovo da pregrmi. Estrada se baš osula, pravi umetnici su nas napustili – rekla je pevačica.

Takođe, ona se i na društvenim mrežama oprostila od Tozovca potresnim rečima.

- Dragi Tozo, danas sam tužna zbog tvog odlaska. Uvek će sećanje na tebe živeti u meni! Neka te anđeli čuvaju jer si ti bio anđeo! - napisala je.

 

Podsetimo, Predrag Živković Tozovac u petak je izašao iz bolnice, a potom se njegovo stanje pogoršalo, te je primljen na VMA, gde je i preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading