(FOTO) DRAGANA MIRKOVIĆ ČESTITALA KOLEGINICI ZBOG SANREMA I ZLATANA! Nada joj odgovorila: Ti si jedna od retkih koja me JAVNO pohvalila!

Autor:

Zabava

06.03.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković čestitala je Nadi Topčagić zboog Sandrema i Zlatana

RepublikaFoto: instagram.com/topcagicnada
Pevačica Dragana Mirković čestitala je Nadi Topčagić zboog Sandrema i Zlatana

Otkako se pre nekoliko dana čuveni hit Nade Topčagić čuo na Sanremu zahvaljujući fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, pomama za pevačicom ne prestaje. 

Nadina koleginica, pevačica Dragana Mirković  oglasila se i uputila čestitke Nadi. 

- Bravo draga. Zlatan i Nada na Sanremu -  napisala je Dragana na storiju na Instagramu, nakon čega je usledila reakcija pevačice:

Foto: instagram.com/topcagicnada
Nadina objava

- Hvala mojoj dragoj koleginici. Grli te tvoja Nadica. PS. Ti si jedna od retkih koja me je javno pohvalila -  odgovorila je Nada na storiju na ovoj društvenoj mreži.

Foto: instagram.com/topcagicnada
Nadina objava

Podsetimo, Nada je nakon pesme na Sanremu dala izjavu za Republiku.

- Svi me zovu, telefon mi se usijao, a ja jurim šta ću da obučem jer su me sada vratili na RTS. Idem da gostujem tamo. Olivera Kovačević me je zvala prva da mi javi da je moja pesma na San Remu. Ja kažem: "Kakav San Remo, ženo?". Ja šetala kučiće, nisam imala pojma. A onda, kad su počeli telefoni da mi zvone - u jednom dahu rekla je Nada i dodala:

- Suze su mi krenule, to je stvarno bio šok. Ja znam Zlatana kao dečkića od 13, 14 godina i ne mogu da verujem da je zapamtio moju pesmu. I hvala mu, ovo je vrhunac moje karijere. Evo odmah su me zvali sa RTS-a da dođem da gostujem kada god hoću. A ja sam se, malo ubucila, znate. Ova korona me zatvorila u kuću, nigde nisam išla, svi smo se ugojili. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading